Renault Symbioz: визията за бъдещето на мобилността


4
сеп.
2017

Renault Symbioz, иновативна концепция, която ще бъде представена на 12 септември по време на Автомобилен салон във Франкфурт, ще даде възможност на Renault да опише своята визия за мобилността до 2030 година. Новата концепция обръща внимание на бъдещите клиентски очаквания, свързани с мобилността и начина на живот, както и към бъдещите екологични и градски предизвикателства. Чрез Symbioz,Renault ще проучи автономната, електрическа, свързана мобилност в бъдещето.

Името Symbioz произлиза от „sumbiōsis”, старогръцка дума за „съвместен живот”. Renault вярва, че автомобилът на бъдещето – въплътен в тази концепция – ще функционира хармонично и в постоянно взаимодействие с околната среда, пътната инфраструктура и дигиталния начин на живот на пътниците. Буквата „Z” в края е препратка към изцяло електрическата технология Z.E., задвижваща автомобила.

Още по темата

Card image cap
Предвестникът на 10-о поколение Civic

10
февр.
2016

На автосалона в Женева Honda ще покаже прототип на новия Civic с пет врати. Серийната версия на модела ще се появи при дилърите в началото на 2017 г.

Card image cap
Италианско комби от Корея

19
февр.
2016

Фин европейски дизайн и прилично качество: разгледахме отвътре новата Kia Optima Sportswagon. Премиерата на модела е в Женева.

Card image cap

В последния брой:

Архив >