“Renault-Nissan България” стартира партньорство в областта на лизинга със “Сожелиз България”

1807
2016

Рено Нисан България и RCI Bank избраха за свой партньор Сожелиз България в областта на финансирането на физически и юридически лица за закупуване на лизинг на автомобили Renault, Dacia и Nissan. Дългосрочното партньорство има за цел да улесни процеса по закупуване на нов автомобил, да облекчи финансовите условия и да подпомогне индивидуалните клиенти, малкия и среден бизнес.

Базирайки се на своя многогодишен опит в областта на международното банкиране и предлагане на лизингови продукти и услуги, RCI Bank допринася за налагането на високи стандарти в качественото обслужване на клиентите на Renault, Nissan и Dacia.

Една от основните цели на партньорството е да е в услуга на малките и средни предприятия, както и на физическите лица: времето за одобрение е кратко, получава се на място и не се изискват допълнителни обезпечения. Във всяко едно от дилърствата на трите марки, търговците могат да предложат и съдействат със специални финансови условия с цел оптимизиране на разходите.

Два са основните продукти, които се предлагат на клиентите.

Финансов лизинг

Финансовият лизинг е с ниска авансова вноска и възможност за финансиране на ДДС. Срокът е до 60 месеца, но с опция за висока остатъчна стойност. Заедно с избора на предпочитания автомобил от марките Renault, Nissan, Dacia, съгласно индивидуалните си предпочитания и планиран бюджет, клиентите могат да изберат каква част да отделят за първоначална и месечна вноска.

Дългосрочен наем

Дългосрочният наем  e оперативен лизинг, при който вноската включва само финансирането на автомобила с оптимален срок до 60 месеца. Този продукт е създаден за малки фирми с автомобилен парк до 3 автомобила и предлага възможност, която ще помогне на клиентите да контролират разходите за своите автомобили. В зависимост от индивидуалните нужди на клиента, към месечната вноска могат да бъдат добавени различни услуги, свързани с обслужването на техния автомобил

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин