Renault Kadjar съпътства Кирил Николов- Дизела и неговия екип по пътя на рекорда в новия филм „109 часа“.


21
апр.
2017

През 2014г. Кирил Николов Дизела се изправя пред най-дългия туристически маршрут в България – Ком-Емине. Тогава опитът за рекорд завърша с неуспех за Кирил, но се ражда филма Reach your Limits, който пък печели любовта на публиката и признанието на множествомеждународнифилмовифестивали.

Година след това стартира и партньорството между Renault и Дизела, като той става посланик на марката с модела Renault Kadjar.

„Още преди официалното лансиране на модела в България, ние знаехме кой точно искаме да е посланик на Kadjar. Той отговаря прекрасно на духа на Kadjar – спортна личност, номер едно в категорията си, приключенски характер и непреклоним дух.“,  споделя Оливие Жан, Генерален мениджър на Renault в България.

Renault подкрепя всички състезания на Кирил през 2015 година, който заедно с неговия автомобил Renault Kadjarуспявада се подготвя лесно и безпроблемно, достигайки до маршрутите, на които тренира и състезава.

Когато през 2015г. Дизела се връща по пътеките на Ком-Емине и този път успява да избяга 600те километра за рекордните 4 дни, 13 часа и 05 минути, Renault Kadjar е навсякъде с него.

Екранизациятанабягането, което показа, че ограничения не съществуват, вече е факт и дойде време за премиерата на „109 Часа“! Филмът отвежда публиката една крачка по-близо до вътрешния свят на Дизела, до мотивацията му и онова, което го кара да продължава да бяга.

Премиерата на филма ще се състои на 25 април от 20:00 часа в Cinema City Paradise, а трейлър може да гледате тук.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин