Renault Clio печели награда за най-добър сериен автомобил на конкурса RTL/Auto Plus/Turbo Grand Prix


18
мар.
2019

новото

Макар и наскоро представено на Автомобилния салон в Женева, новото Renault CLIO спечели първата си награда! Моделът спечели вота на публиката, която го избра за най-добър сериен автомобил на Автомобилния салон в Женева на конкурса Auto Plus / RTL / Turbo Grand Prix. Емблематичният градски автомобил на Groupe Renault спечели с мнозинство от 56% от гласовете в съревнование с други 8 модела, представени на Автомобилния салон.

Новото Renault CLIO отваря нова страница в историята, започнала през 1990 година. Почти 30 години по-късно CLIO е най-продаваният френски автомобил в световен план с 15 милиона продадени бройки. 2019 бележи началото на петото поколение на модела. CLIO разчита на своя просторен и иновативен интериор, най-големи екрани в сегмента, съчетани с новата мултимедийна система Easy Link. Моделът е пионер за Renault и сегмента в много отношения. Новото Renault CLIO представя нова хибридна технология E-TECH, както и усъвършенствани системи за помощ при шофиране (първа стъпка към автономната мобилност).

 „Радваме се, че широката публика е ентусиазирана по отношение на дизайна на новото Renault CLIO. Интериорната революция е поразителна, като „умния кокпит“ се фокусира върху технологията, комфорта и простора за водача и всички пътници. CLIO е универсален автомобил и технологиите на борда му ще улеснят още повече ежедневието на нашите клиенти.” коментира Антоан Генин, вицепрезидент, Интериорен дизайн.

Още по темата

Card image cap
82% от новите BMW-та у нас – 4х4

3
февр.
2017

Вицовете за BMW-тата и зимата ще стават все по-неактуални: основният дял продажби на марката у нас са на 4х4-автомобили, а най-продаваният модел отново е Х5

Card image cap
63 000 лв. за Jaguar E-Pace на българския пазар

12
сеп.
2017

Мощният компактен SUV вече официално се предлага на родния пазар

Card image cap

В последния брой:

Архив >