Renault Clio печели награда за най-добър сериен автомобил на конкурса RTL/Auto Plus/Turbo Grand Prix


18
мар.
2019

новото

Макар и наскоро представено на Автомобилния салон в Женева, новото Renault CLIO спечели първата си награда! Моделът спечели вота на публиката, която го избра за най-добър сериен автомобил на Автомобилния салон в Женева на конкурса Auto Plus / RTL / Turbo Grand Prix. Емблематичният градски автомобил на Groupe Renault спечели с мнозинство от 56% от гласовете в съревнование с други 8 модела, представени на Автомобилния салон.

Новото Renault CLIO отваря нова страница в историята, започнала през 1990 година. Почти 30 години по-късно CLIO е най-продаваният френски автомобил в световен план с 15 милиона продадени бройки. 2019 бележи началото на петото поколение на модела. CLIO разчита на своя просторен и иновативен интериор, най-големи екрани в сегмента, съчетани с новата мултимедийна система Easy Link. Моделът е пионер за Renault и сегмента в много отношения. Новото Renault CLIO представя нова хибридна технология E-TECH, както и усъвършенствани системи за помощ при шофиране (първа стъпка към автономната мобилност).

 „Радваме се, че широката публика е ентусиазирана по отношение на дизайна на новото Renault CLIO. Интериорната революция е поразителна, като „умния кокпит“ се фокусира върху технологията, комфорта и простора за водача и всички пътници. CLIO е универсален автомобил и технологиите на борда му ще улеснят още повече ежедневието на нашите клиенти.” коментира Антоан Генин, вицепрезидент, Интериорен дизайн.

Още по темата

Card image cap
Bridgestone предоставя гуми за World Solar Challenge

14
сеп.
2017

3000 км през Австралия на слънчева енергия

Card image cap
НОВОТО SUZUKI SX4 S-CROSS С ОФИЦИАЛНА ПРЕМИЕРА В БЪЛГАРИЯ

8
ное.
2016

Фейслифтът на Suzuki SX4 S-Cross предлага напълно обновени външен дизайн и интериорно качество, с които затвърждава елегантното SUV излъчване на модела

Card image cap

В последния брой:

Архив >