Renault 5 E-Tech Electric – новото лице на електрическата революция

2602
2024

Renault представя Renault 5 E-Tech electric. Със своя покоряващ сърцата дизайн, електрически и дигитални характеристики, създадени за функционалност и забавление, той притежава всичко необходимо да зададе нови стандарти за градските автомобили в енергийния преход. Изграден върху ново поколение електрическа платформа, AmpR Small Renault 5 E-Tech electric е първият автомобил, който включва Reno, интерактивния аватар на Renault. Интелигентно замислен, свързан, конкурентен електрически градски автомобил, произвеждан във Франция, Renault 5 E-Tech electric е тук, за да печели сърцата.
Какво по-добро от поп икона, която да установи електрическите автомобили на европейския масов пазар?
Renault 5 е уникален автомобил, известен със своя авангарден дизайн, функционалност и горивна икономичност. Той посреща предизвикателствата на своето време, отговаряйки на променящия се начин на живот и нуждата от втори автомобил. Renault 5 E-Tech electric е дързък отговор на обществените и екологичните предизвикателства на нашето време – енергийна пестеливост, устойчивост и нисък въглероден отпечатък.
Със своя покоряващ сърцата дизайн, електрически и дигитални характеристики, създадени за функционалност и забавление, и кръгова производствена система, едновременно локална и отговорна, той притежава всичко необходимо да зададе нови стандарти за градските автомобили в енергийния преход.
Автомобил от ново поколение, роден от Renaulution
Renault 5 E-Tech electric е автомобил като никой друг. За Renault Group той въплъщава стратегическия план Renaulution, както и индустриалното обновление и електрическия преход на емблематичната марка.
Разработен чрез иновативни методи, серийният модел притежава цялата магия и очарование на концептуалния автомобил. Той е създаден само за три години вместо обичайните четири.
За да постигне този резултат в сегмента на малките достъпни градски автомобили, Групата черпи от богатия си експертен опит и по-специално от този на Renault и Ampere, дружеството на Renault Group, специализирано в електрически превозни средства и софтуер.
За този проект Групата разчита на своята нова специализирана в различни области организация, създадена да бъде в крак с технологичните промени в този сектор чрез гъвкав, иновативен и ефективен подход. Например Ampere носи на Renault неоспоримо конкурентно предимство с бързото развитие на оригинална платформа, предназначена за малки електрически превозни средства, заедно със силна европейска индустриална екосистема. В резултат на това Renault успява да разработи нова гама от атрактивни електрически превозни средства, оглавявана днес от Renault 5 E-Tech electric.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин