Renault представя новото CLIO с първата Infinity стая в България

1012
2019

От днес до 9 януари посетителите на „София Ринг Мол” могат да се запознаят с новото Renault CLIO, представено по нов и нестандартен за България начин. Уникална огледална стая пренася посетителите в един напълно нов и въздействащ свят, в чийто център е новото Renault CLIO.

Съблазнителният дизайн на новото Renault CLIO, една от основните отличителни черти на емблематичния модел, е подчертан от впечатляващата Infinity стая, в която образите се умножават, а времето почти спира. Изложеният в иновативното пространство модел е в ново ниво на оборудване R.S. Line, вдъхновено директно от Renault Sport.

По-елегантно и динамично от всеки ъгъл, новото Renault CLIO наследява чувствените форми на предходното поколение. Новият модел излъчва изразителност и същевременно запазва елегантния си профил. Отпред, предният капак включва ребра за по-изваяна форма. Радиаторната решетка е по-голяма, а предната броня е по-издадена със силно изразителни централни въздухозаборници, които допринасят за добро охлаждане на двигателя. По отношение на размерите, новото Renault CLIO е с 12 мм по-късо (дължина 4 050 мм, широчина 1 798 мм), но по-просторно отвътре. Купето (височина 1 440 мм) е снижено с от 8 мм до 48 мм  в края на спойлера за увеличена аеродинамика и атлетичност.

Renault Infinity room е разположен на етаж 1 и е с ежедневно работно време от 10 до 22 ч.  

Повече информация: https://www.facebook.com/events/781607885600043/

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин