Renault представя бранда за лекотоварни автомобили Renault PRO+

1703
2016

През 2015, за 18-а година Renault потвърди позицията си на европейска марка №1 в сегмента на лекотоварните автомобили (LCV). Един от основните елементи на този успех е умението на марката да предостави решения за нуждите и изискванията на всеки клиент. Днес, за да затвърди лидерската си позиция и в България, Renault представя пълна лекотоварна гама, която освен традиционните Kangoo, Trafic и Master, включва и специфични трансформации като Master Бус 16+1, Master Линейка, Master 4×4, Master Box Van и много други.

За да я представи на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, Renault ще проведе едноседмично роудшоу в цялата страна. Освен възможността да открие многобройните възможности за трансформация на автомобилите, както и специално разработените от Renault Leasing решения за финансиране, всеки посетител ще получи подарък ваучер за допълнителни 50 000 км удължена гаранция при покупка на нов автомобил от лекотоварната гама. Изложенията ще се проведат на паркинга на METRO от 14:00 до 19:00 часа в следните градове:

17.03 – София (бул. Цариградско шосе)

18.03 – Пловдив (бул. Санкт Петербург)

21.03 – Стара Загора

22.03 – Бургас

23.03 – Варна

24.03 – Русе

25.03 – Велико Търново

Успоредно със своята продуктова и пазарна офанзива, Renault България лансира и Renault Pro+, световен експертен бранд, концентриран върху предлагането на персонализирано и отдадено обслужване на  бизнес клиентите. Освен осигуряването на специално подготвени продукти и услуги, специализираната Renault Pro+ мрежа ще има грижа за контакта с клиентите според техните индивидуални специфични нужди. Експертният бранд Renault Pro+ съставлява неразделна част от плановете на марката да се превърне в топ световен LCV играч.

Специфични Renault Pro+ продукти

 

Продуктите, които Renault Pro+ предлага на клиентите на лекотоварни автомобили, се определят с три характеристики:

– Автомобили според нуждите на клиента – това се постига благодарение на разширяването на LCV гамата на Renault (над 640 версии), и специфичните трансформации, които дават отговор на всички видове клиентски нужди

– Интелигентни иновации – въвеждане на най-новите технологии в товарната гама, като например „Extended Grip“ (система за повишено сцепление), навигационна система, „Wide view mirror“ – огледало за задно виждане покриващо мъртвата точка и т.н.

– Лесни за употреба –  благодарение на концепцията „Мобилен офис“ на Trafic и Master, която осигурява безпроблемно пренасяне на истинския офис на потребителя в автомобила

В България вече има действащи три PRO+ дилърства

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин