RENAULT ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА НОВИЯ MEGANE E-TECH ELECTRIC

1612
2021
16/12/2021  

МОДЕЛЪТ ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА на цени от 65 790 лв. с ддс

Renault обявява цените на новия MEGANE E-TECHELECTRIC. Като нов играч в света на електрическата мобилност, моделът е част от екосистема, в която автомобилът представлява хардуерна платформа, съдържаща най-съвременен софтуер и оптимизирана свързаност за предоставяне на нови изживявания.

Новото Renault Megane E-Tech Electric предлага на клиентите балансирани и оптимизирани характеристики на разумна цена. Различните версии на модела покриват нуждите на клиентите за ежедневна употреба, както и спорадичнипо-дълги пътувания.

Цените на модела започват от65 790 лв. с ДДСза ниво на оборудване Equilibre, оборудвано с 40 кВчбатерия иe-моторс мощност от 130 к.с.

На цена от 79 900 лв. с ДДС клиентите могат да изберат ниво на оборудване Techno, оборудвано с батерия от 60 кВчие-моторс мощност 220 к.с.

Винаги актуален.

Част от изживяването с Megane E-Tech Electric е свързаността. За да остане винаги актуален, моделът се предлага с безплатна 5-годишна свързаностна системата OpenR Link, позволяваща актуализиране на софтуера по въздух (FOTA).

Megane E-Tech Electric се предлага с гаранция на автомобила от 5 години или 100 000 км (с 24-часова пътна помощ, 7 дни в седмицата[1]) и гаранция на батерията от 8 години (или 160 000 км).

Първите поръчки на модела за България започват от първото тримесечие на 2022 г. a  първите автомобили се очакват през април.

Цени на новия Megane E-Tech Electric.

 EquilibreTechnoiconic
ev40 130к.с.standard charge (AC 7kw)65 790 лв.  
EV60 220 к.с.super  charge (AC7kW + DC 130kW)74 900 лв.79 900лв. 
EV60 220 к.с.Optimum charge (AC 22kW+DC 130 kw) 82 900лв.88 900лв.
 EquilibreTechno = Equilibre +iconic = Techno +
стандартно оборудване7 въздушни възглавници3хISOFIX точки на закрепванеE-call автоматична система за спешни повикванияКруиз контрол/ограничител на скоростта Задни паркинг сензори Асистент за спазване на лентата за движениеАктивен спирачен асистентСледене умората на водачаРазпознаване на пътни знациКарта Renault “Свободни ръце“LED автоматични светлиниКлиматик18-инчови алуминиеви джанти12” инструментален LCD панел пред водачаМултимедийна система с 9“ сензорен екран, 4 говорителя, DAB, 2 USB порта и 12V извод. Android Auto & Apple CarPlay, смартфон репликацияЕлектрически стъкла на всички вратиЕлектрически управляеми и отопляеми външни огледалаДву-зонален автоматичен климатичен контролСензор за дъждЦентрална конзола с преден подлакътник, места за съхранение, 2 USB-C порта и два въздуховода за задните местаСедалка на водача с лумбална опораMulti-Sense система за избор на режими от бутон на воланаМултимедийна система Open-R с 12“ сензорен екран,Googlemaps, Google Assistant, Google PlayМузикална система Arkamis Auditorium с 6 говорителяИндукционно зарядно за телефон3D LED задни светлиниLED adaptive vision предни светлини с функция за мъгла и асистент за дълги светлиниМултифункционален отопляем кожен воланЗатъмнени стъкла и антена „перка на акула“Персонализиране на светлините в интериораЕлектрически сгъваеми странични огледала с памет и осветлениеЕлектрохромно огледало за обратно виждане20“ алуминиеви джантиПредни и странични паркинг сензориКожен салонЕлектрическо регулиране на предните седалки в 6 посокиЕлектрически регулируема лумбална опора, нагряване и масажна функция на предните седалкиМузикална система Premium Harman KardonПерсонализиран цвят на покрива

[1]В рамките на страната.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин