Renault и Dacia в борбата срещу коронавирус

3004
2020

Ключов участник на пазара на нови автомобили от 15 години, Ауто Франс 3000, заедно със воя партньор за предоставяне на оперативен лизинг – Релийз ЕООД, предлагат леки и лекотоварни автомобили на институции, фирми и физически лица. В рамките на извънредното
положение двете компании обединяват усилия за пореден път и осигуряват подкрепа за 8 общини на територията на страната, сред които и Столична община. 9 автомобила от марките Renault и Dacia се предоставят на екипите на първа линия в рамките на обявеното извънредно положение. Благодарение на инициативата общински служители и доброволци ще имат възможността да снабдяват хората с медикаменти и стоки от първа необходимост и да превозват трудноподвижни хора до болнични заведения.

„С тази инициатива искаме да дадем добър пример за сътрудничество и да подпомогнем институциите. Надяваме се по този начин да поощрим още повече компании да окажат помощ. С общи усилия и решения ще успеем да подкрепим нуждаещите се в тези предизвикателни времена“, заяви Христо Дуков, управител на Ауто Франс 3000.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин