/ Renault интегрира Waze директно в мултимедийната си система

Renault интегрира Waze директно в мултимедийната си система

Renault е първата автомобилна марка, която предлага приложението Waze, директно интегрирано в мултимедийната система на автомобила. Интегрирането на Waze в мултимедийната система OpenR Link с вградени Google услуги и видимостта му на 12-инчовия вертикален екран на новите Austral и Megane E-Tech electric естествено предлага на водачите подобрени комфорт и безопасност. Водачът има достъп до информация за трафика в реално време, любими маршрути и запазени дестинации на екрана на мултимедийната система на автомобила без да трябва да използва смартфона си. Оставаните функции на автомобила остават достъпни, дори когато Waze е активиран.

Това ново изживяване с Waze е достъпно в Европа за всички клиентите на Austral и Megane E-Tech electric, оборудвани с OpenR екран и система OpenR Link с вградени Google услуги.

Как да достъпите приложението?

Клиентите могат лесно да изтеглят и инсталират приложението Waze за OpenR Link директно от Google Play чрез своя OpenR Link интерфейс в автомобила. След това клиентите могат да създадат нов или да използват съществуващ акаунт в Waze за винаги безплатно безопасно шофиране.

Renault е първата автомобилна марка, която предлага достъп до Waze директно от мултимедийния екран на автомобила без нуждата от смартфон. Убедени сме, че големият брой Waze потребители ще оценят тази нова функция в новите Austral и Megane E-Tech electric. Това е в съответствие с нашата стратегия да предлагаме на нашите клиенти интуитивно, завладяващо и свързано изживяване.

Жером Серор, директор дигитално клиентско изживяване Renault

Тъй като все повече потребители на Waze се свързват с нас от автомобилите си и този тип технологии продължават да се развиват, важно е да предоставим най-добрите услуги при шофиране. Ето защо имаме удоволствието и гордостта да обявим нашето партньорство с Renault. Интегрирането на маршрутите на Waze в реално време, навигацията и предупрежденията на екрана на автомобилите Renault от следващо поколение предлага по-гладко и спокойно шофиране. Нетърпеливи сме да предоставим това изцяло ново изживяване при шофиране на възможно най-много потребители през 2023 г.

Арон ДИ КАСТРО, директор маркетинг и партньорства Waze

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин