Renault в Женева: 100% електрифициран щанд!

1902
2020

Renault ще представи своя нов електрически концептуален автомобил MORPHOZ, илюстриращ визията на марката за утрешната мобилност. Този модулен автомобил предлага персонализирано адаптиране към нуждите и желанията на всеки потребител. Той известява ново семейство електрически Renault модели, които ще бъдат представени през следващите години. Renault ще представи 100% електрифициран щанд по време на дните за пресата с гама от 8 автомобила, включително световната премиера на новото Renault TWINGO Z.E.

Като пионер в областта на електрическата мобилност, Renault се възползва от своята експертиза и продължава да електрифицира гамата си чрез иновативни и изключителни хибридна и plug-in хибридна системи, предлагайки името E-TECH на три от водещите модели: CLIO, CAPTUR и MEGANE Grandtour. Новото Renault MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in ще бъде представено за първи път пред широката публика на Автомобилен салон Женева. За да отговори на многообразието от нужди, включително тези на професионалистите, Kangoo Z.E. Concept ще направи зрелищно завръщане. Градски и електрически концептуален автомобил, той обявява обновяването на гамата на Kangoo през 2020 г.

Dacia отваря нова глава и започва електрическата си революция. Вярна на славата си на „автомобилен геймчейнджър“, Dacia навлиза в пазара на електрически автомобили и ще представи 100% електрически модел. Революция, която се възползва от повече от 10-годишния опит на Groupe Renault в електрическата мобилност. Като единствения производител, който предлага двугоривен ECO-G двигател за цялата си гама автомобили, Dacia ще представи новия си агрегат TCe 100 ECO-G. За да отбележи 15-годишнината на марката в Европа, Dacia ще представи и нова лимитирана серия Blue Line.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин