Renault внася революция с новото Kangoo Van

2403
2021

Този иновативен ван с атлетичен и динамичен стил е насочен главно към корпоративни автопаркове, търговци и собственици на компании с високи изисквания, търсещи персонализиран автомобил, притежаващ най-новите технологии и иновации, отговарящи на техните бизнес нужди. Новото Renault Kangoo Van се предлага в две дължини. Произведено в завода на Renault в Мобеж, Франция, новото Renault Kangoo Van ще се продава в Европа и по други части на света от юни 2021 г.

Премахвайки централната колона на каросерията, новото Renault Kangoo Van предлага най-широкия страничен достъп на пазара с отвор с ширина 1 446 мм, два пъти повече от предишния модел. Изключително удобна по градските пътища, тази последна иновация, известна като „Open Sesame by Renault“, улеснява товаренето и разтоварването през страничния достъп, избягвайки ограниченията на задния достъп в тесни паркоместа (градски паркоместа, подземни паркинги и т.н.). Open Sesame by Renault е допълнително оборудване, което се предлага само за автомобили с ляв волан, стандартна дължина и две предни седалки.

Новото Renault Kangoo Van извежда на преден план повече иновации с прибиращ се и заключващ се интериорен багажник, разположен точно над пътника. Известен като „ Easy Inside Rack“, той използва по-добре мястото за съхранение, като добавя допълнително място за съхранение на дълги обекти (2 м – 2,5 м в дългата версия). Със своите изваяни страни и подчертани рамене, новото Renault Kangoo Van се откъсва от традиционния дизайн на ванове. Хоризонталните линии и извитите задни врати придават на модела плавно, динамично усещане. Full-LED предните светлини гарантират видимост до 350 м; предлагат се и LED фарове за мъгла с възможност за завиване и маневриране.

Новото Renault Kangoo Van има по-модерен, подобрен интериор. Хоризонталното табло създава усещане за непрекъснатост до панелите на вратите. Напълно преработените седалки са по-износоустойчиви от преди. Новото Renault Kangoo Van може да побере до трима пътници в кабината благодарение на опционалните седалки отпред. За още по-персонализирано усещане, моделът може да се превърне в мобилно офис пространство благодарение на централния подлакътник, която се сгъва в бюро с подвижен рафт, щипка за документи A4 и поставка за чаши. Новата гама от 12 допълнителни системи за подпомагане на водача правят новото Renault Kangoo Van по-лесно и по-безопасно за шофиране, гарантирайки прецизна помощ при всички пътувания по работа. акетът „Автономно шофиране“ се предлага само за автомобили с автоматична скоростна кутия и съчетава адаптивния круиз контрол със Stop&Go и система за придържане средата на лентата.

Предлагащо се със 7-степенна автоматична скоростна кутия EDC и 6-степенна ръчна скоростна кутия, новото Renault Kangoo Van е оборудвано с 1,3-литров бензинов (100 и 130 к.с.) и 1,5-литров дизелов двигател (75, 95 и 115 к.с.).

Бензиновите версии на новото Renault Kangoo Van се предлагат с 1,3-литров двигател TCe 130 и 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична скоростна кутия EDC. Моделът се предлага и с 1,3-литров двигател TCe 100 и 6-степенна ръчна скоростна кутия.

Дизеловите версии на новото Renault Kangoo Van се предлагат с 1,5-литров двигател Blue dCi 115 и 95, и 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична скоростна кутия EDC. Моделът се предлага и с 1,5-литров двигател Blue dCi 75 и 6-степенна ръчна скоростна кутия.

Автоматичната скоростна кутия с двоен съединител осигурява допълнителен комфорт и отзивчивост, като гарантира плавна и бърза смяна на предавките.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин