Range Rover в сатен: не само изглежда добре

2705
2024

Land Rover са измислили нещо доста интересно за марката Range Rover: копринено-матово фолио придава специален външен вид на автомобила – както и по-добра защита

Тази идея на Land Rover има двоен ефект: със сатенено фолио, което се нанася върху лака на автомобила, Range Rover Sport придобива ексклузивен външен вид. Клиентите могат да избират между Eiger Grey, Varesine Blue, Giola Green и Charente Grey. Лимитираната версия за цяла Европа ще включва 100 екземпляра.

Сатененото фолио предлага защита от камъчета и драскотини

Това обаче не е всичко: копринено-матово фолио не само осигурява по-добър външен вид на модела, но и предпазва лака от удари от камъчета и драскотини, както и всякаква мръсотия и петна. Допълнително при специалния вариант покривът е лакиран в контрастен черен цвят като част от пакета Black Exterior Pack.

Той включва различни детайли в цвят Narvik Black: покритие на задната кука за теглене, еамблема на страничния вентилационен отвор, задна броня, рамка на радиаторната решетка, кактоп и вентилационен отвор в капака на двигателя в блестящо черен цвят.

Satin Edition може да се комбинира с версиите на оборудване Dynamic SE и Dynamic HSE, както и с различни моторизации: D250 AWD с 3.0 литров 6-цилиндров MHEV турбодизелов агрегат със 183 кВт. (249 к.с.), D300 AWD с 3.0-литров 6-цилиндров MHEV турбодизелов двигател с 221 кВт. (300 к.с.) и P460e с 3,0-литров 6-цилиндров турбобензинов Plug-in Electric Hybrid с 338 кВт. (460 к.с.), който може да измине до 111 километра изцяло на ток.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин