Ram Laramie Southfork: пикап по каноните на лукса


2
окт.
2017

В САЩ са луднали по луксозните пикапи. На Texas State Fair Ford представи „суперлаченото” ниво Limited за своите Super Duty trucks. Ram направи същото с линията Laramie Longhorn Southfork. Това е най-луксозното ниво за Ram и то е налично за сериите 2500, 3500, както и за по-леката категория в лицето на 1500.

Southfork надгражда Longhorn най-вече с качествена кожа по целия интериор. В купето няма да се натъкнете на неприятна евтина пластмаса. Кожа има отпред, отзад и отстрани на седалките, както и по панелите на вратите. За волана и за някои декоративни елементи в кокпита са използвани два типа дърво – орех и ясен. И тъй като Southfork маркира върховото оборудване на Ram, цената не е ниска: версията 1500 в САЩ струва 52 615 долара, а 2500 – 57 015. Линията е налична само за пикапите crew cab и Mega Cab, но може да бъде комбинирана както с 4х4, така и само със задно задвижване.

Още по темата

Card image cap
Audi R6: нов спортист с централно разположен мотор

3
юни
2016

В нишата между ТТ и R8 се побира още един спортен автомобил – който ще бъде произвеждан съвместно с Porsche

Card image cap
Къде са електрическите автобуси?

27
мар.
2018

На автобусите се падат огромен дял от емисиите на азотни оксиди. Въпреки това дори в развити държави като Германия почти не се срещат електробуси – а в Китай те са много на брой

Card image cap

В последния брой:

Архив >