Ram пуска особено сърдит Special Edition на пикапа Power Wagon

1611
2020

За 75-годишният юбилей на Power Wagon Ram ще пусне специална версия на пикапа със сърдита визия, благороден интериор и още по-голям офроуд-талант

Ram Power Wagon вече изглежда още по-сърдито. За 75-годишния юбилей на образцовия си пикап хората от Ram са приготвили за моделната 2021 година специален модел с чудовищна външност и внушителни джанти. 75th Anniversary Edition предлага освен някои дизайнерски акценти, допълнителни екстри за извън шътя и по-богато стандартно оборудване в сравнение с нормалните версии на модела. Цените стартират от около 110 500 лв.

Предна решетка като при първия модел

Отпред Anniversary Edition се познава по радиаторната решетка с вертикални елементи. Тя напомня на първата версия от 1945 и придава на Power Wagon доста внушителна визия. За това допринасят и матово-черният лак по решетката, броните, стъпалата и калниците. По вратите има лога с надпис „Power Wagon 75 Years of Service“. Програмата се завършва от два нови лака на каросерията. Вътрешното пространство блести с кафяви кожени седалки и лога  Anniversary по седалките и тапицериите на вратите. Прибавяме също и пиано лак и алуминий по арматурното табло и централната конзола. Освен това автомобилът е оборудван и със 750-ватова стереоуредба на Harman Kardon.

Джанти Bed Lock и лебедка

Към офроуд екстрите спадат лебедка, която може да тегли 5,5 тона и нови джанти. Джантите с размер 17 цола са Bed Lock. Инфотейнмънт системата с 12-инчов показва многобройни данни, свързани с офроуд-възможности. На него се показват актуалният клиренс, нивото на блокаж на двата диференциала, както и ъгъла на атака. За задвижването се грижи разполагащ с 416 к.с. 6,4-литров V8 агрегат с 8-степенна автоматична трансмисия. В Северна Америка 75th Anniversary Edition ще се продава от края на 2020 г. на цена от около  110 500 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин