Q7 разполовен след удар


24
юни
2019

Зрелищна катастрофа в Русия: Audi Q7 бива разполовено, след като се удря с висока скорост в светофар. Водачът оцелял – и дори избягал от  местопроизшествието.

Брутална катастрофа с куриозен изход: в Русия Audi Q7 изглежда самокатастрофира и се удря в уличен светофар, като автомобилът е разполовен вследствие на удара, а навън изхвърча цяла седалка. От снимките се вижда, че само мигачите продължават да функционират. От водача няма и следа. При огледа на местопроизшествието изглежда така, сякаш шофьорът на луксозния SUV не е оцелял. Нов  този случай той не само е имал късмет и е останал невредим, но е и избягал. По информация на медиите, мъжът бил леко ранен, като се предполага, че е карал с висока скорост, загубил е контрол над автомобила и се е ударил в светофара. Регистрационните табели на това Q7 сочат, че колата е с московска регистрация, но няма друга информация относно притежателя ѝ. възможно е също така водачът на SUV-а да е откраднал автомобила и затова да е избягал от местопроизшествието.  Няма други замесени в катастрофата, както и ранени.

Още по темата

Card image cap
Kodiaq RS ще бъде най-мощният модел на Skoda

20
ян.
2017

Чехите потвърдиха, че 7-местният SUV Kodiaq ще има RS-версия! Най-мощният модел в гамата на Skoda ще бъде задвижван от дизелов двигател

Card image cap
Цялата информация за новото Audi A8

22
юни
2017

Audi A8 ще бъде Mild-Hybrid – със свеж дизайн, всеобхватна свързаност и Infotainment система без почти никакви бутони като при прототипа Q8 concept. Първи снимки и тийзър!

Card image cap
AMG за споделяне

21
сеп.
2017

Car2Go използва главно Smart-ове. От 1-ви ноември в Хамбург и Мюнхен обаче стартира нов проект с Mercedes-AMG CLA 45. Обаче има уловка!

Card image cap
Новата СХ-5: по-агресивна и по-спортна

16
ное.
2016

Mazda пуска на пазара новия CX-5. Дизайнът на успешния японски SUV е станал по-агресивен, промени има и по техниката

Card image cap

В последния брой:

Архив >