PSA Group и Total подновяват дългогодишното си партньорство

Total е партньорът, който ще бъде препоръчван от всички марки на PSA Group, за автомобилни масла през следващите 5 години.


31
мар.
2017

PSA Group и Total подновяват дългогодишното си партньорствопроучване и разработка. То обхваща четири основни сфери:

  • доставка на масла за първо зареждане в заводите на PSA Group;
  • ексклузивна препоръка за следпродажбено обслужване в дилърските офиси на PSA;
  • партньорствов моторните спортове

Автомобилните масла на Total са препоръчителни и налични за клиентите в мрежата на PSA. Сертифицираните автомобилни сервизи имат достъп до високоефективните моторни масла Total Quartz/Activa, разработени специално за силовите агрегати на PSA, за да гарантират тяхната динамика и надеждност и да подобрят разхода на гориво.

Като част от подновеното партньорство PSAGroup и Total създават съвместни маркетингови инициативи, за да промотират удовлетвореността на общите си клиенти.

PSA и Total също така остават технически и спортни партньори в предстоящите събития, които очакват – Peugeot Sport в Световния рали крос шампионат, след спечелването на редица състезания и световни титли в Световния шампионат за туристически автомобили на FIA, WRC и World RX, и рали „Дакар“.

PSA и Total споделят важни ценности – отборен дух, представяне, експертен опит, качествои иновации, които им помагат да вървят към общата си цел – да разработват върхови продукти и услуги, осигуряващи несравнимо преживяване за клиентите. „Радваме се да подновим дългогодишното си партньорство с PSA. През 2015 г. отпразнувахме 20 години съвместна работа с Peugeot. Продължителното партньорство потвърждава силната ангажираност на Total с подкрепата на PSA в техния дългосрочен растеж и международно разрастване“, каза Филип Шарло, Вицепрезидент, Масла и специални продукти, Total Marketing Services.

Това е дългогодишно партньорство между две компании, които споделят едни и същи ценности за устойчиво развитие и безопасност и които поставят клиентите си на първо място при вземането на решения“, коментира Яник Безард, Изпълнителен вицепрезидент, PSAGroup.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин