PSA Group и Total подновяват дългогодишното си партньорство

Total е партньорът, който ще бъде препоръчван от всички марки на PSA Group, за автомобилни масла през следващите 5 години.


31
мар.
2017

PSA Group и Total подновяват дългогодишното си партньорствопроучване и разработка. То обхваща четири основни сфери:

  • доставка на масла за първо зареждане в заводите на PSA Group;
  • ексклузивна препоръка за следпродажбено обслужване в дилърските офиси на PSA;
  • партньорствов моторните спортове

Автомобилните масла на Total са препоръчителни и налични за клиентите в мрежата на PSA. Сертифицираните автомобилни сервизи имат достъп до високоефективните моторни масла Total Quartz/Activa, разработени специално за силовите агрегати на PSA, за да гарантират тяхната динамика и надеждност и да подобрят разхода на гориво.

Като част от подновеното партньорство PSAGroup и Total създават съвместни маркетингови инициативи, за да промотират удовлетвореността на общите си клиенти.

PSA и Total също така остават технически и спортни партньори в предстоящите събития, които очакват – Peugeot Sport в Световния рали крос шампионат, след спечелването на редица състезания и световни титли в Световния шампионат за туристически автомобили на FIA, WRC и World RX, и рали „Дакар“.

PSA и Total споделят важни ценности – отборен дух, представяне, експертен опит, качествои иновации, които им помагат да вървят към общата си цел – да разработват върхови продукти и услуги, осигуряващи несравнимо преживяване за клиентите. „Радваме се да подновим дългогодишното си партньорство с PSA. През 2015 г. отпразнувахме 20 години съвместна работа с Peugeot. Продължителното партньорство потвърждава силната ангажираност на Total с подкрепата на PSA в техния дългосрочен растеж и международно разрастване“, каза Филип Шарло, Вицепрезидент, Масла и специални продукти, Total Marketing Services.

Това е дългогодишно партньорство между две компании, които споделят едни и същи ценности за устойчиво развитие и безопасност и които поставят клиентите си на първо място при вземането на решения“, коментира Яник Безард, Изпълнителен вицепрезидент, PSAGroup.

Още по темата

Card image cap
Kia пуска дизелов Stinger за Европа

16
ян.
2017

В Детройт корейците представиха купе с четири врати и мощност до 370 к.с. – а за Стария континент то ще бъде оборудвано и с дизелов агрегат

Card image cap
Шок на IAA 2019!

31
дек.
2018

Card image cap
JE Design Ateca 2.0 TDI 4Drive – още по-висока динамика

21
юни
2017

По-високата с 20 к.с. мощност, по-големите джанти и по-мощните спирачки осигуряват на JE Design Ateca 2.0 TDI 4Drive още по-висок спортен дух

Card image cap
AMG дава газ

30
мар.
2016

Mercedes-AMG ще разшири моделната си палитра – след C 43, E 43 и GLC 43 ще има и нови предложения

Card image cap
Да размажеш McLaren под наем

26
мар.
2018

За мъж от Сиатъл „ездата“ на McLaren под наем се превръща в истински кошмар – след като карането-мечта завършва в стена

Card image cap
Мюнхен обмисля забрана за движение на дизелови автомобили

16
юни
2017

Тревожни резултати след измерванията на вредните емисии: кметът на Мюнхен е на мнение, че решението е забрана за движение

Card image cap

В последния брой:

Архив >