Prototype 10: електрифицираното бъдеще на Infiniti


17
авг.
2018

INFINITI ще представи своя електрически концептуален Prototype 10 на Конкурса за елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния, САЩ. Автомобилът е дързък, електрически и същевременно бърз, като дава зелена светлина в желанието на марката да осигури удоволствие от шофирането и впечатляващо представяне от електрическото задвижване. При създаването на единствения Prototype 10, INFINITI преосмисля изгледа на класическия автомобил, като го развива към модерен, изчистен и с новаторски дизайн. Концепцията му е естествената еволюция от вече представения INFINITI Q Inspiration и намеква за бъдещия дизайнерски почерк на марката. INFINITI планира да електрифицира всичките си нови автомобили от 2021 г. нататък.

„INFINITI Prototype 10 отразява оформлението и дизайна на някои от най-вълнуващите автомобилни дизайни на всички времена, където мощта се изразява чрез свръхпотентни едноместни състезателни автомобили. Нашата нова концепция говори за едно електрифицирано бъдеще, което се отразява във детайлите и формата на автомобила. Ние намираме вдъхновение и в една отминала епоха, в която автомобилите се характеризират с простотата и удоволствието от шофирането им“, споделя Карим Хабиб, изпълнителен директор „Дизайн“ на INFINITI.

Новата концепция на INFINITI ще бъде представена на 23 август 2018 г. на Конкурса за автомобилна елегантност в Пебъл Бийч, Калифорния, САЩ

Още по темата

Card image cap
Барикейд в Трансформърс 5

18
юни
2016

Барикейд се завръща. Актьорът Джош Дъмел представи в Тwitter eдин от акцентите в новата част от поредицата “Трансформърс”

Card image cap
Как се снима екшън със суперавтомобили (ВИДЕО)

5
окт.
2016

Снимките на Transformers 5 в Лондон събраха Bumblebee, Barricade и режисьора Майкъл Бей на едно място. Във фантастичния екшън са включени и Lamborghini Centenario и Aston Martin DB11

Card image cap

В последния брой:

Архив >