/ Porsche Cayenne Turbo за под 10 хил. лева: къде е уловката?

Porsche Cayenne Turbo за под 10 хил. лева: къде е уловката?

Шофирането на Porsche невинаги трябва да бъде скъпо! Благодарение на големия брой произведени екземпляри сега можете да се сдобиете с Porsche Cayenne срещу сравнително скромен бюджет. Наистина не е за вярване, че Cayenne Turbo някога струваше 200 000 лева като нов, а сега употребяваните представители на модела се търгуват за под 10 000 лева!

Един от тях в момента може да бъде открит в германския град Хокенхайм (федерална провинция Баден-Вюртемберг): там в автокъща се предлага Porsche Cayenne Turbo с първа регистрация от септември 2005 г. Въпросният Cayenne е на малко под 200 000 километра, но според дилъра бил с безупречна сервизна история. SUV-ът има дори валиден до есента на 2024 г. преглед пред TÜV.

Продавачът обаче предоставя и важна допълнителна информация: според предишния собственик единият цилиндър прекъсвал, но автомобилът бил в движение. Ако не се притеснявате от разходите за последващи ремонти, можете да получите Porsche за цялото семейство на изгодна цена.

Употребявано Porsche Cayenne с „благороден“ интериор

Със своите 450 к.с. Cayenne-ът никога няма да страда от излишък на мощност. Конкретният екземпляр с автоматична скоростна кутия, решен в черен металик, е оборудван с много екстри като аудиосистема Bose, теглич, зимни гуми с алуминиеви джанти и т.н. Изисканият интериор е облечен в кожа, а седалките са с памет. На пътя Cayenne радва пред всичко с електронно регулируемото си окачване – и въпреки че в SUV-а ще седите малко по-високо, отново ще усещате духа на Porsche.

Интериорът на Cayenne е облечен изцяло в кожа.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин