Тунинг » Porsche 911 Cabrio: Singer превръща 964 в истински кабриолет  Turbo

Porsche 911 Cabrio: Singer превръща 964 в истински кабриолет  Turbo

1708
2022

Американските тунинг-специалисти на тема Porsche Singer са създали с Porsche 911 Cabriolet reimagined by Singer за първи път кабриолет. Той разполага със солидна тяга.

Вземате добре запазено 911 от поколение 964 и го модифицирате с модерни части, така че автомобилът става по-мощен, но почти не губи от чара си. Това е рецептата на успеха на американската благородна тунинг-фирма Singer, която ни представя 911 Turbo Cabrio. Това е първото модифицирано от Singer Porsche с покрив от плат.

964 Turbo Cabrio не е предлагано официално от Porsche – феновете получаваха по-широка визия с 964 Carrera 2 Cabriolet Turbo. Именно този модел е послужил като база за Porsche 911 Cabriolet reimagined by Singer.

От Singer използват елементи от карбон и фибростъкло. Резултатът е значително по-ниско тегло, подобрена аеродинамика и по-голяма здравина, което окачва положително влияние на пъргавината и настройката в сравнение с оригиналния автомобил.

911 на Singer разполага с достатъчно мощност

В широката задница на това Porsche на Singer работи преработен боксерен двигател на Mezger. Притежаващият въздушно охлаждане, битурбо L-двигател е с работен обем от 3,8 литра, 510 к.с., 6-степенна механична трансмисия и задно задвижване. Това са със 150 к.с. повече от 3,6-литровия боксерен агрегат в оригиналното 964 Turbo S.

Окачването не е безкомпромисно твърдо, а е с комфортна настройка за пътуване на дълги разстояния. Ако сте запознати с катастрофалното състояние на американските пътища, ще разберете, че решението е разумно. Спирачните дискове са карбонови.

Интериорът е класически

По отношение на вътрешното пространство хората от Singer са заложили на класическата карта и са оставили геометрията на арматурното табло без промяна. Porsche 911 Cabriolet reimagined by Singer има пет уреда, интегрирани в арматурното табло. Електрически регулиращите се седалки са с характерния кариран мотив, докато панелите на таблото са в цвят „Black Forest Red“.

При цена, която вероятно е няколкостотин хиляди евро, човек очаква и малко лукс. Тук той е под формата на климатична инсталация, електрически покрив от плат и гнездо за индуктивно зареждане на смартфон.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин