Porsche предлага идеалния подаръчен комплект: 911 Turbo S и бизнес самолет

1011
2020

ОК, знаем, че е малко голям, за да се побере под елхата – и вероятно прекалено скъп за 99% от населението на планетата. Но кой не би мечтал за подобен подаръчен комплект? Става въпрос за ексклузивно дуо между бизнес самолета Embraer Phenom 300E и персонализирано спрямо него Porsche 911 Turbo S! Ако тази комбинация за любимия човек ви допада, трябва да побързате – защото e oграничена само до 10 бройки! А цената? Нито американският производител на летателни апарати, нито Porsche я издават.

Спортният автомобил и самолетът са решени в еднa и същa 2-цветна комбинация, състояща се от сребрист и сив металик, комбинирана с декоративни ивици в цветове Brillantchrom и Speedblau – естествено, ръчна изработка. За проекта е създадено дори специално лого, състоящо се от стилизирано самолетно крило на Phenom 300E и антикрилото на „11-ката“ от пакета Sport Design.

Това лого откриваме на много места в двете машини – например върху подглавниците. Специалното 911 Turbo S е получило някои знаци от въздухоплаването – върху долната страна на ключа е изписана регистрацията на съответния самолет. А циферблатът на хронометъра от пакета Sport Chrono притежава изображение на хоризонт.

Porsche използва сивия и синия цвят при оформлението не само на екстериора, но и на интериора. Страничните въздухозаборници и лайстните на страничните стъкла са решени в Brillantchrom – като препратка към дизайна на Phenom 300E. При отваряне на вратата благодарение на LED-проекцията ще видите логото на проекта върху земята. В допълнение към пакета от персонализации по самия автомобил, всеки „богопомазан“ притежател на комплекта ще получи още и комплект куфари – един пилотски и два по-малки за пътувания през уикенда, както и специален часовник. И за малко да забравим – покривало за автомобила с надпис Remove before flight.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин