/ Plug-in-хибрид с гени на Toyota на изгодна цена

Plug-in-хибрид с гени на Toyota на изгодна цена

Suzuki Across с малък пробег и в добро състояние се предлага на изгодна цена

През последните години зачестиха сътрудничествата между автомобилните производители – пример за едно такова е това между Toyota и Suzuki. В Европа Suzuki предлага два модела от семейството на Toyota –  комбито Swace (Toyota Corolla) и компактния SUV Across, чийто брат-близнак е RAV4 Plug-in-хибрид. Ако за вас е без значение, какво лого имате отпред и на волана, то можете да спестите немалко пари с употребявано Suzuki Across.

Тъй като се предлага само една единствена моторизация (Plug-in-хибрид с 2,5-литров 4-цилиндров бензинов двигател и два електромотора), търсачите на изгодни предложения могат да се концентрират върху цената и цвета на автомобила. Този Suzuki Across Plug-in-хибрид със системна мощност от 306 к.с. е с първа регистрация от декември 2020 г. и е от втора ръка. Снимките на автокъща Auto Beier във Вилдесхаузен (Долна Саксония) и малкият пробег от 15 400 километра подчертават страхотното състояние на този всъдеход.

Тежащият 2 тона SUV има електрически пробег от 98 километра (WLTP) предлага подобен комфорт като RAV4: употребяваният екземпляр блести с отопление на волана, автоматична климатична инсталация, камера за заден ход, навигационна система и LED-фарове.

Предлаганият тук Suzuki Across струва към момента 80 000 лв., което е с 36 000 лв. по-малко от цената му като нов.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин