PEUGEOT Traveller i-Lab е VIP шатъл за хиперсвързано пътуване

Тази концепция е базирана на новия комбиспейс на марката - PEUGEOT Traveller.

1602
2016

Пускането на пазара на новия PEUGEOT Traveller комбиспейс потвърждава целта на марката да приложи динамичната си стратегия във всички сегменти. С PEUGEOT Traveller i-Lab тя представя своята визия за бъдещето на бизнес пътуванията. Свързаността революционизира предлаганите услуги за уникално и леснодостъпно преживяване.

В този сегмент дизайнът на PEUGEOT предлага нови отличителни черти от SUV автомобилите и хечбеците на Марката.

На базата на платформата EMP2, този VIP шатъл 3.0 притежава оптимален баланс между екстериорни размери и интериорно пространство.

За гостите на борда пътуването се превръща във вдъхновяващо пътешествие, подпомагащо бизнеса. Четирите индивидуални седалки са разположени една срещу друга около гигантски 32-инчов таблет с капацитивен сензорен екран, поддържан от арка. С WiFi точка за достъп, Bluetooth®, индуктивни станции за зареждане или очила за виртуална реалност – всички начини на ползване са възможни.

По отношение на водача технологичното оборудване на PEUGEOT Traveller i-Lab гарантира удовлетворението на пътниците. Пътуванията са напълно безопасни с устройства, разпознаващи пътните знаци и проследяващи вниманието на водача.

Новото поколение свързана 3D навигация на PEUGEOT информира водача в реално време и по контекстуален начин. Така тя оптимизира пътуванията според трафика и програмата на пътника.

Външните му размери го правят перфектен за градска среда: 4,96 м дълъг, 1,92 м широк, със скъсени надвеси. В допълнение, височината му от 1,90 м позволява влизането в подземни и градски паркинги.

PEUGEOT Traveller i-Lab е изключително мобилна платформа за достъп на пътниците до облака: автоматична връзка с WiFi точката за достъп, достъп до облака и др.

Плъзгащите се странични безконтактни врати се активират с просто движение на крака. След това вратите се отключват и отварят автоматично.

За пътниците пътуването се превръща във вдъхновяващо пътешествие и подпомага бизнеса: дистанционно резервиране или освобождаване на стая в хотел, плащане, виртуално посещение и др.

Пътниците седят на четири индивидуални седалки, обособени около гигантски 32-инчов таблет със сензорен екран, който може да бъде разположен върху поддържащата го арка според предпочитанията.

Осигурени са индуктивни станции за зареждане, в които могат да се включат смарт устройства.

32-инчовият гигантски таблет и смарт устройствата са интегрирани в услугите за свързаност, разработени в партньорство със Samsung.

Звуковият комфорт е оптимизиран със специфична акустична изолация и инсталация FOCAL. Тя включва 17 високоговорителя, поддържани от 3 усилвателя и контролирани от цифров сигнален процесор.

Контролният панел е при водача, което му позволява да предложи висококачествени услуги: свързана навигация, VisioPark, засичане на невнимание, автоматична аварийна спирачка, приложение за проследяване използването на автомобила и др.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин