Peugeot Sport „посегна“ на хибридното 508

1501
2020

Концептуалният модел 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED загатва за гамата динамични електрифицирани автомобили, разработени от PEUGEOT SPORT.

Базиран на изцяло новия седан PEUGEOT 508 HYBRID, 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT може да се похвали с отличителен, елегантен и атлетичен стил. Аеродинамиката на автомобила задава изцяло ново измерение със зашеметяващ стил.

Цветът на каросерията Selenium Grey, който се променя в зависимост от светлината благодарение на опалесцентните частици, се съчетава с вложки в цвят Kryptonite, утвърждаващи мястото на модела в спортната и динамична гама.

Проектиран с целия експертен опит на инженерите в PEUGEOT SPORT, концептуалният модел 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED има изключителна динамика, сравнима с тази на автомобил с двигател с вътрешно горене с 400 к.с. Той има задвижване на четирите колела и осигурява зашеметяващо ускорение чрез комбинация от бензинов двигател PureTech с 200 к.с. и два електрически мотора, 110 к.с. отпред и 200 к.с. отзад.

Концептуалният модел 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED има всички предимства на хибриден автомобил, осигурявайки на водачите истинска икономичност и пробег до 50 км в изцяло електрически режим (WLTP).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин