PEUGEOT Lifestyle: химикалки, чаши и чадъри с дизайнерска идентичност

2606
2020

PEUGEOT Design Lab, студиото за дизайн на PEUGEOT, оставя своя отпечатък върху гама продукти от ежедневнието. Техният отличителен стил, ергономия и качество на изработка, олицетворяват препозиционирането на PEUGEOT.Новите лайфстайл аксесоари са на разположение в няколко тематични колекции:PEUGEOT Sport, LEGEND, Electric, 208, 2008и корпоративна. Емблематичните химикалки, чаши и чадъри могат да бъдат поръчани в електронния магазин на PEUGEOTwww.webstore.peugeot.bg.

Дизайнерите на PEUGEOT Design Lab са се погрижили за стила,графиките, ергономията и качеството на изработка на всеки предмет, за да оформят уникалната му идентичност.

  • Химикалките са направени от метал и имат умна система за затваряне „ със завъртане“. Стилът им комбинира остри линии и меки извивки по аналогия на последните модели на PEUGEOT.
  • Керамичните чашиимат специфична геометрична дръжка, която епрепратка към решеткитенанай-новите модели на PEUGEOT.
  • Чадърите са с ергономична дръжка (според модела), която улеснява захвата. Подплатата гарантира издръжливостта и подобрява стила, а цветните щрихи на спиците персонализират чадърите(в зависимост от модела) .


За да удовлетворят потребностите на феновете на PEUGEOT в тематичните колекции се предлагат 5 химикалки, 5 чашии 7 чадъра за ежедневна употреба. Феновете на високите скорости ще изберат колекцията PEUGEOT Sport. Привържениците на ретро стила ще се спрат на LEGENDколекцията, предметите от която са обозначени с емблематичния позлатен Лъв на черен или бял фон. Серията Electric със сини или зелени нюанси е подходяща за технически ориентираните. Те ще се спрат и на колекциите 208 или  2008. Корпоративната PEUGEOTколекция се отличавас меки и елегантни линии и ще задоволи феновете на марката.

Новите химикалки, чаши и чадъри, са на разположение в електронния магазин на PEUGEOT – www.webstore.peugeot.bg. Тези нови лайфстайл продукти допълват серията куфари и дрехи PEUGEOT LEGEND и LEGEND 504, проектирани също от PEUGEOT Design Lab.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин