Peugeot Boxer минава на ток

2708
2020

След като през 2019 г. постигна рекордни продажби на лекотоварни автомобили с близо 274 000 автомобила, PEUGEOT засилва офанзивата си в тези сегменти и добавя нов етап в цялостната електрификация на гамата.

В допълнение към новия PEUGEOT e-Expert, марката с гордост представя новия PEUGEOT e-BOXER, 100% електрическа версия, като перфектен пример за силата на избора в лекотоварната гама.

Надграждайки търговския си успех с различните поколения с повече от 1 250 000 автомобила, произведени и продадени в 110 държави от лансирането си през 1994 г., PEUGEOT Boxer предлага нова гама електрически ванове. PEUGEOT e-BOXER разполага с:

  • 2 нива на автономност, достигащи до 340 км пробег по WLTP (в процес на одобрение),
  • 2 капацитета на батерията (37 кВтч и 70 кВтч), §4 дължини и 3 височини
  • полезен товар до 1890 кг (в зависимост от версията)
  • товарен обем, идентичен с версията с двигател с вътрешно горене, до 17 м³.

Без да прави компромис с полезни услуги, модулност или специфични трансформации, новият PEUGEOT e-BOXER осигурява и неограничен достъп до централните градски части. Новият PEUGEOT e-BOXER се предлага със 100% електрически двигател с максимална мощност от 90 кВт (122 к.с.) и максимален въртящ момент от 260 Нм.

Той обединява всички качества на PEUGEOT Boxer, а сега и с нулеви емисии. Новият PEUGEOT e-BOXER е запазил мощния, солиден и стилен дизайн на версиите с двигатели с вътрешно горене и е разпознаваем отвън чрез монограмите: „e-BOXER“ на задната врата и „е“ на предните калници.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин