PEUGEOT се включва в благотворително рали„Виж ме“

Една седмица преди Автомобилен салон София 2017 три от най-актуалните модели на Peugeot ще се включат в благотворителното рали „Виж ме“. Тази събота, 07 октомври, новиятPeugeot 308, SUV Peugeot 3008 - първият SUV,спечелил наградата Автомобил на годината в Европа, и новият7 - местенSUV Peugeot 5008 ще покажат възможности в майсторско шофиране за благородна кауза.


7
окт.
2017

Вносителят на Peugeot в България – София Франс Ауто е домакин на рали „Виж ме“. То сеорганизира зачетвърти път от фондация „Хора, Пътища, Автомобили“, Българска Федерация Автомобилен Спорт и Академия за пътна безопасност и SDA. Събитието подкрепяглухонеми деца, лишени от родителски грижи, на възраст от 3 до 18 години, възпитаници на училище с пансион „Проф. Дечо Денев“ в София. Предметът „Безопасност на движението“ е застъпен наравно с българския език и математиката в учебната програма на училището.

Зад волана на актуалните Peugeot модели ще се определят победителите в трите различни категории на ралито. Тази година сред участниците са  певеца Богдан Томов, топ дизайнерката Мира Бъчварова, модела Теди Велинова, бизнес дамата и многодетна майка Яна Средкова и др.

Системите в помощ на водача, с арсенал от функции за безопасност, които оборудват автомобилите Peugeot,в комбинация с уменията за шофиране на звездите ще насочат общественото внимание към безопасността на движението. Събитието акцентира върху внимателното шофиране, най-засегнати от които са децата, които не могат да чуят приближаващата се опасност и да извикат в случай на нужда.

Рали Виж ме ще се проведе на 7 октомври, събота от 10:00 ч на автополигона на София Франс Ауто – вносител на Peugeot за България – София бул. „Ботевградско шосе“ № 459

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин