Peugeot представи електрически пътнически ван

0406
2020

В услуга на мобилността, за лични или професионални пътувания, новият PEUGEOT e-Traveller вече е наличен със 100% електрически двигател.

PEUGEOT e-Traveller се предлага в три дължини, има автономен пробег до 330 км според WLTP и е оборудван с два вида батерии (50 kWh или 75 kWh).

Подходящ е за професионален транспорт на пътници ( таксита, обслужване на хотели и летища…) с нива на оборудване Business (5 до 9 места) и Business VIP (6 до 7 места). Гарантира премиум посрещане на пътници с лесен достъп, благодарение на плъзгащите се странични врати с безконтактен достъп. Тонираните (70% непрозрачност) и свръхтонираните стъкла (90% непрозрачност) защитават уединението на пътниците на борда.

В зависимост от версиите, пътниците на 2-ри и 3-ти ред имат индивидуални, кожени, плъзгащи се седалки с подлакътници или плъзгащи се седалки, делими в съотношение 2/3 -1/3 с индивидуално регулиране на наклона на облегалките.

Ниво VIP включва 4 отделни седалки в салона, разположени една срещу друга или 5 седалки с опционалната 3-местна седалка на 3-тия ред, тризонов климатроник с функция „мека дифузия“ и затъмнен стъклен покрив за комфорта на пътниците.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин