Peugeot представи електрически планински велосипед с вградена в рамката батерия


27
февр.
2018

Планинският велосипед eM02 FS Powertube на Peugeot е предшественик на следващото поколение електрически велосипеди на Лъва с вградена в рамката батерия. Компактната батерия в рамката му придава аеродинамичен стил. Той ще бъде представен заедно с Peugeot Rifter 4X4 Concept на Автомобилния салон в Женева на 6 март. Многофункционален, благодарение на двойното си окачване, той е идеалният партньор за предизвикателни планински терени. Новият PEUGEOT eM02 FS (e=electric M=Mountain, 02=mid range, FS=Full Suspension) има нова рамка с вградена батерия. Предното и задното окачване и 27,5-инчовите колела гарантират комфорт и улесняват преминаването през пресечени терени. Моторът и батерията Bosch с капацитет 500 Wh позволяват пробег от 125 км. Анодизираното, сатинирано жълто покритие е реверанс към дизайна на офроуд „баничарката“ Rifter 4X4 Concept. Наличен в две версии на цени от 9200 лева, този многофункционален електрически планински велосипед ще се предлага от март 2018 г.

Още по темата

Card image cap
Volvo ще се заключва с приложение за смартфон

29
февр.
2016

Volvo се отказва от автомобилния ключ. Шведите тестват приложение за смартфон, което ще поеме всички функции на ключа и ще има дори повече възможности. Но има и някои притеснения

Card image cap
Ford Fiesta BooST

5
дек.
2016

Ford вече работи по топверсията на новатa Fiesta. ST ще се появи през 2018-а с мощност над 200 конски сили

Card image cap
Porsche 718 Boxster: довиждане, 6 цилиндъра!

27
ян.
2016

Моделите Boxster получават историческата добавка 718 към името – както и 4-цилиндрови боксерни двигатели. Мощността обаче нараства, а разходът пада!

Card image cap

В последния брой:

Архив >