Peugeot показва величествена скулптура на Лъва


20
фев.
2018

Peugeot ще представи Лъв с изключителни размери на Автомобилния салон в Женева на 8 март. Тази скулптура символизира гордостта, силата и превъзходството на марката и нейната над 200-годишна история. Това забележително и неподвластно на времето произведение на изкуството е създадено от дизайнерите на Peugeot Design Lab. Това е новият посланик на компанията.

Peugeot представя новия посланик на марката на Автомобилния салон в Женева. Лъвът е монументално артистично творение с дължина от 12,5 метра и височина от 4,8 метра. Емблемата на PEUGEOT през последните 160 години – Лъв, ходещ по стрела – е създадена през 1858 г. Тя символизира трите качества на трионите Peugeot, които марката е произвеждала: гъвкавост, здравина и скорост на рязане. Стрелата символизира скоростта.

Скулптурата е създадена от дизайнерите на Peugeot Design Lab. Тяхната мисия е да използват целия експертен опит на компанията, за да разработват неавтомобилни продукти за марката Peugeot и да работят с клиенти извън автомобилния бранш.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин