Peugeot и Samsonite лансират куфар за ръчен багаж


22
юли
2021

PEUGEOT допълва гамата си от лайфстайл продукти и утвърждава позицията си във високия пазарен сегмент с куфар за ръчен багаж с новото си лого. Създаден въз основа на твърдия модел SAMSONITE C-Lite, неговият емблематичен дизайн ще се хареса на феновете на марката на Лъва. Той е устойчив, лек и практичен, с четири колела, което го прави идеален за уикенди или бизнес пътувания. Този нов куфар за ръчен багаж се предлага в онлайн бутика на марката –   https://boutique.peugeot.com.

Отчитайки тясната свързаност на автомобилния свят с пътуванията, PEUGEOT обедини сили със SAMSONITE за продажбата на своя куфар за ръчен багаж. Двете марки затвърждават отново позицията си в първокласния сегмент и се стремят да привлекат пътешествениците. Емблематичният дизайн на куфара, напомнящ черупка на мида, е неделим от твърдата гама на производителя на продукти за багаж. Гербът с лъвска глава в профил – новото лого на PEUGEOT, е подчертан от сдържания черен цвят на куфара.

Новият продукт за ръчен багаж с логото на PEUGEOT се казва SAMSONITE C-Lite. Неговият материал CURV е твърд и лек, което му придава устойчивост. Размерите му (55 x 40 x 20 до 23 см с разширяване) и теглото му от 2,1 кг го правят идеален спътник за уикенди или кратки пътувания с автомобил, влак или самолет. Четирите колела и телескопичната дръжка с двойна тръба улесняват придвижването.

Този нов универсален куфар, произведен в Европа, допълва линията на PEUGEOT за багаж, както и гамата от облекло и продукти, подписани с новата идентичност на марката. Той е наличен в онлайн магазина https://boutique.peugeot.com. Партньорството между двата бранда може да доведе до създаването и на други модели, като това ще стане известно през последното тримесечие на 2021 г.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин