Panamera за индивидуалисти

Втората генерация на Porsche Panamera все още не е на пазара, а производителят й вече е готов със специалната версия Exclusive

2807
2016

Porsche превръща Panamera в уникат – при това още в завода! Който не намери желания цвят, предпочитаната кожа или друга мечтана опция, може да се обърне към отдела Porsche Exclusive. Porsche показа два примера за възможните модификации. Освен безброй затъмнени части като задни светлини, емблеми, спортни ауспухови тръби и джанти клиентите могат да развихрят въображението си и в интериора. Типовете кожа и цветовете могат да се избират свободно, надписите на модела и емблемите са гравирани в кожата. На разположение са и екрани за пътниците отзад. се, това са само някои опции, които могат да бъдат поръчани. Защото всяка кола, която излиза от отдела Porsche Exclusive, е уникална. Цените също варират в зависимост от желанията на клиента.

Porsche нарича новата Panamera купе с четири врати, а не седан. Производителят пояснява, че новата Panamera е напълно нова разработка. Дизайнерите са “пипнали” предницата много внимателно. Опционалните LED-светлини са с леко ъгловата форма, въздухозаборниците са по-големи, капакът на двигателя е с нови контури. Малки промени, но малко хора се оплакваха от предницата. Това не се отнася за задницата, затова от Porsche са я променили значително. Най-забележителната промяна са по-тесните триизмерни задни LED-светлини, които познаваме от Macan и 911. При всички модели на Panamera има спойлер на задния капак. При Panamera Turbo е разделен на две части. По отношение на размерите втората генерация е малко по-голяма във всички отношения. Дължина: 5,05 м, широчина: 1,94 м и височина: 1,42 м.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин