AUTO BILD България / Pagani разкрива Pearl Edition (ВИДЕО)

Pagani разкрива Pearl Edition (ВИДЕО)

Pagani показва новия си шедьовър, наречен Pearl Edition 1 of 1. След Huayra BC това е втората специална версия на наследника на Zonda. През 2016 г. ще бъде показан и Huayra Roadster


10
май
2016

100-те планирани Huayra вече напуснаха халетата на Pagani в италианския град Сан Чеза̀рио сул Пана̀ро. Наследникът на Zonda e разпродаден! Дори и 20-те „хардкор“ бройки с добавката ВС към името са намерили новите си собственици. А сега идва и Pearl Edition. За униката от Pagani разпространиха видеоклип със самия Хорацио Пагани зад волана на екзотиката.

Най-новата модификация на Huayra има синя карбонова каросерия. Нейната отличителна черта е въздухозаборникът на покрива – нещо, което досега не бяхме виждали върху супермашината. Новият детайл малко ни напомня на легендарната Zonda Cinque. Познавачите веднага ще разпознаят и антикрилото от две части на ВС, както и агресивния преден спойлер от същата версия. И от Zonda Pagani произведе много специални изпълнения, направени спрямо индивидуалните желания на клиентите. Същото става и при Huayra. Pearl Edition е създадена за дилъра на бутикови автомобили Refined Marques. За момента все още няма технически детайли за униката. Pagani обаче обещава Huayra Roadster да бъде показана на конкурса за елегантност в Пебъл Бийч на 21-ви август. За момента 75 от общо 100-те планирани бройки на откритата версия на модела са разпродадени.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин