AUTO BILD България / Overdrive направи GLS63 AMG титан на лукса

Overdrive направи GLS63 AMG титан на лукса


17
окт.
2017
Тунинг център Overdrive преобрази „голямото момче“ Mercedes-Benz GLS63 AMG. Промените по автомобила са наистина огромни, като те биват екстериорни и интериорни. Ще започнем с екстериора, където e монтиран „wide body“ пакет от „Brabus“ с допълнителни карбонови детайли. 23-цолови алуминиеви джанти отново „Brabus“ вече изпълват калниците на луксозния SUV. Всички лайстни са фолирани в черно, за да бъде подчертана черно-бялата „симфония“ в екстериора. Не липсва и характерният подпис на Overdrive, черни фарове в комбинация с леко затъмнени стопове, „гримирани“ с черен кант. Поставен е и спойлер на капака на багажника. В интериора са вложени много любов и внимание към детайла, претапицирани са седалките в комбинация от кафява и бежова кожа. Заводската конфигурация от 6+1 места е сменена на 2+2 места със значително увеличение на мястото за задните пасажери чрез издърпване максимално назад на втория ред седалки в багажното пространство. Новите седалки са с електрическо регулиране, подгряване и обдухване. Оригиналната мултимедийна система вече се командва от iPad, за който има постоянна интернет връзка посредством рутер, скрит в багажното отделение. Добавена е и средна конзола между задните седалки, където се помещават хладилник и стойки за чаши, които могат да затоплят или охлаждат напитките на пасажерите. Също така за допълнителен комфорт е поставена допълнителна шумоизолация в пода и вратите.

Още по темата

Card image cap
Най-ужасното „Camaro” на света

20
мар.
2018

Какво става, когато свиня бъде кръстосана с животински вид, готов да яде за закуска мустанги? На света се „пръква” нещо подобно на „изтормозен” Ford Taurus с „гени” от Camaro (поне на външен вид)

Card image cap
Carlsson: завръщане с корейска помощ

16
дек.
2015

Изминаха седем месеца, откакто тунинг фирмата Carlsson обяви фалит. Сега тунинг специалистите се завръщат с нов собственик и променено име

Card image cap
Три турбини в BMW 150d

22
окт.
2017

AC Schnitzer превръща невиинната „единичка“ в най-бруталната кола в компактния клас с помощта на дизел с три турбини.

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: