TV » OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB: габарит и основен фар в едно (ВИДЕО)

OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB: габарит и основен фар в едно (ВИДЕО)

0509
2022

Надеждната предвидимост по тъмни селски пътища, горски пътеки или офроуд: допълнителните светлини осигуряват необходимата безопасност

Благодарение на 26 високопроизводителни светодиода с дълъг експлоатационен живот, светлините OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB покриват обхват до 320 метра и надеждно подпомагат водача, който с тях може да разчита на добра видимост при шофиране. Моделът е от серията MultiFunctional – много функционални светлини, предствляващи уникална комбинация от габарит и основен фар.

Дори при здрач и ограничена видимост в следствие на неблагоприятни външни влияния на околната среда, OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB осигурява условия за шофиране, много близки до дневната светлина с до 6000 Келвина. Мощният пакет с осветеност до 2700 лумена се отличава с максимална оптична ефективност и хомогенно разпределение на светлината. Това ви гарантира подобрена видимост и в същото време прави автомобила, който шофирате по-добре забележим за останалите участници в движението. Несъмнено и двата фактора са от съществено значение за повишаване на безопасността на движението.

Независимо дали се движите по обикновен път или се налага да управлявате извън него – светлините OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB ще ви впечатлят с висока производителност и надежден експлоатационен живот до 5000 работни часа и 5 години гаранция от OSRAM. Допълнителният лед лайтбар е удобен и лесен за употреба. Той успешно удържа на многобройните и разнородни влияния на околната среда, а благодарение на висококачествени материали като алуминиев корпус и стабилно поликарбонатно стъкло, в същото време е изключително лек.

OSRAM LEDdriving Lightbar MX250-CB е успешно тестван в сертифицираната по DIN лаборатория на OSRAM за симулация на околната среда при екстремни външни влияния по отношение на вода, прах, удар, топлина, студ и постоянни вибрации. Светлините са валидирани с IP клас на защита IP69K. Интегрираната система за управление на нагряването регулира температурата на LED фаровете, като по този начин може да предотврати повреда от прегряване. Защитата на полярността възпрепятства грешното обръщане на полярността в захранването и предпазва от възможни щети, причинени от автоматичното изключване на светодиодите.

OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB е ефективен и полезен високотехнологичен аксесоар към вашия автомобил не само за пътя, но и извън него. За монтажа не се изисква регистрация или вписване в документите на превозното средство, тъй като светлините са ECE-сертифицирани като допълнителни LED фарове. По принцип светлините за шофиране OSRAM LEDriving са одобрени съгласно разпоредбите на ECE и следователно могат да се поставят и експлоатират без ограничения по обществени пътища.

Голямо предимство на OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB е, че LED фаровете могат да бъдат прикрепени не само към автомобили, но също и върху камиони, селскостопански и горски машини, търговски и строителни превозни средства, каравани, офроуд машини и други четириколесни транспортни средства.

ИЗВОД

Атрактивните светлини OSRAM LEDriving Lightbar MX250-CB са с разнообразно приложение и незаменим допълнителен технически аксесоар за повече безопасност не само на пътя, а и извън него!

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ