OSRAM LEDriving Cube MX240-CB: Повече светлина (ВИДЕО)

2007
2022

Технологичният лидер в автомобилното осветление OSRAM предлага различните серии лед светлини за кола и работа

В AUTO BILD България ще ви разкажем за специалните лед светлини на OSRAM – Functional, Multi Functional, Slim Series и Value. Първо ще ви запознаем с модела led светлини OSRAM LEDriving Cube MX240-CB, които осигуряват необходимата за безопасно шофиране предвидимост по тъмни селски улици, горски черни пътища, при движение офроуд или по нормални пътища с намалена видимост. Моделът е от серията MultiFunctional, ще рече мулти функционални светлини, които са уникална комбинация от габарит и основен фар за кола.

Със своите 16 мощни, високопроизводителни светодиоди с изключително дълъг живот, OSRAM LEDriving Cube MX240-CB гарантират обхват до 430 метра и по този начин подсигуряват водача с впечатляваща видимост в далечина, както на пътя и извън него. Дори при слаба и ограничена светлина или намалена видимост поради лошо време или недостатъчна осветеност, лед фарове OSRAM LEDriving Cube MX240-CB работи с до 6000 Келвина и може да ви осигури ясна видимост, много близка до дневна светлина, която може да ви дадат само качествени дневни светлини.  

Излъчвания светлинен лъч от OSRAM LEDriving Cube MX240-CB е комбиниран, като покритието му добре се вижда на тази пиктограма, валидна конкретно за този модел.

Мощният пакет с до 4000 реални лумена светлинен поток и осветеност от 1 LUX на 430 метра се отличава с максимална оптична ефективност и хомогенно разпределение на светлината.

Каква е разликата между теоретични лумени и реални лумени? Теоретичните се изчисляват по броя светодиоди умножен по каталожните данни за светодиода, а реeални Лумени чрез броя светодиоди умножен по каталожните данни за светодиода изваждайки оптичните загуби, загуби от отражение, електрически загуби и температурни загуби.

Това ви гарантира чувствително подобрена видимост за да се ориентирате правилно в заобикалящата среда, като в същото време вашия автомобил остава добре видим и забележим от останалите участници в движението. Съществен фактор за повишаване на безопасността на пътя и извън него.

Независимо дали на пътя или извън него – OSRAM LEDriving Cube MX240-CB впечатляват с мощната си производителност и дълъг експлоатационен живот до 5000 часа с 5 години гаранция от OSRAM. Универсално приложими, допълнително монтираните светлини не страдат от разнородните влияния на околната среда. Благодарение на висококачествени материали като алуминиев корпус и стабилна поликарбонатна леща, тези светлини са особено леки и в същото време здрави и устойчиви.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин