Open your mind: тунинг от Piecha за Mercedes SLC

2505
2016

Честит рожден ден, SLK! Въпреки че компактният роудстър със сгъваем метален покрив вече се нарича SLC, тунинг фирмата Piecha отправя специален поздрав за 20-ата годишнина на модела със специална тунинг програма за него. В третата си генерация R172 кабриото е получило фини промени по задната част – като quadrophonic ауспухови накрайници с диаметър 90 мм от естествена стомана и дифузьор. Дори и при най-мощната версия на модела – AMG 43, обаче не всички тръби отзад са свързани към изпускателната система.

Mercedes използва транформацията, за даде на SLC нови LED светлини, диамантена радиаторна решетка и нова предна броня. Тунинг студиото е дало на модела спортни пружини, които свалят центъра на тежестта с до 25 мм. Пакетът от подобрения се допълва от стъклен ветробран, фланци на джантите, хромирани Aerowings и нови алуминиеви 19-цолови алумниеви джанти.

Тузарите ще се зарадват на опцията за дистанционно управление на покрива – докато си седите в кафето само с натискане на бутон ще можете да го отворите или затворите. Piecha предлага и т.нар. Power Converter,  който прави педала на газта много по-чувствителен.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин