Opel Mokka X минава на ток


11
дек.
2018

Наследникът на Mokka X трябва да се появи през 2020 на пазара, оповестиха от Opel. Със смяната на модела ще бъдат променени много неща: старата GM-платформа ще бъде заменена с новата СМР на PSA.

Освен по-ниско тегло и по-добра управляемост новата база ще позволи и въвеждането за първи път на електрическа модификация. Върху СМР-платформата ще „стъпят“ и бъдещата генерация на Opel Corsa, както и следващите Peugeot 208 и DS 3 Crossback. Именно аналог на DS 3 Crossback ще бъде електрическата Mokka X. „Французинът“ разполага с генериращ 136 к.с. електромотор, както и с батерия с капацитет 50 кВтч, осигуряваща пробег 300 км с едно зареждане. Версиите с конвенционално задвижване ще разчитат на 3- и 4-цилиндрови агрегати от PSA. Иначе Opel обяви, че E-Mokka ще бъде пусната по същото време като тази с ДВГ.

Още по темата

Card image cap
Jeep Easter Safari

30
мар.
2017

Card image cap
Нов интериор и изключване на цилиндрите за Mazda6

30
ное.
2017

Mazda 6 получава фейслифт. Отвънка почти всичко е останало същото, но в интериора всичко в ново. AUTO BILD има цялата информация!

Card image cap
Нов рекорд: с 576 км/ч на ток (ВИДЕО)

26
сеп.
2016

Производителят на електромобили от Монако Venturi (представен и във Формула Е) постигна нов рекорд на соленото езеро в Бонвил

Card image cap
Ето как Tesla автоматично предотврати катастрофа (ВИДЕО)

28
дек.
2016

В Холандия Model Х не беше замесен във верижна катастрофа благодарение на електронните си системи

Card image cap
Българска концепция за интелигентен транспорт на бъдещето

19
сеп.
2016

Футуристичното превозно средство на студентите от Русе беше показано на Smart Mobility Fest в София, част от Европейската седмица на мобилността

Card image cap

В последния брой:

Архив >