Opel Astra Sports Tourer получи повече индивидуалност от Irmscher

2410
2022

Тунинг-специалистите са се съсредоточили само върху външния вид

Малко след пазарния дебют на Opel Astra Sports Tourer комбито вече е преработено от тунинг-специалистите на тема Opel от Irmscher. За разлика от наскоро представения вариант Opel Astra GSe, който във версия с пет врати и като Sports Tourer ще се предлага с хибридно задвижване и 225 к.с., преработката на Irmscher се предлага за всички моторизации на хората от Рюселсхайм.

Относно бодикита: още с първия поглед към предницата на Opel си проличава значително диференциране – индивидуалността на компактното комби се подчертава от спойлера на предната броня и загатнатият вентилационен отвор. Отстрани пък личат интегрирани странични прагове. Всичко преминава в задната броня. Отзад има и спойлер на задния капак. Дали има аеродинамични предимства? Вероятно също толкова, колкото и спортните лепенки по каросерията.

Джантите са Irmscher – „Cosmo Star“. Те са 19-цолови – опционално могат да се поръчат и джанти с по-малък размер. „High Star“ например са 18-цолови. Освен това окачването на Astra ST може да бъде смъкнато с до 30 милиметра.

Във вътрешното пространство също има многобройни модификации като например лайстни за праговете от неръждаема стомана, велурени мокети или различна централна конзола. Материалите са различни видове кожа – общо взето клиентите могат сами да определят оборудването.

Частите вече могат да се поръчват от оторизираните партньори на Irmscher или от интернет-страницата на производителя. Там ще намерите и цените.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин