Opel Astra Sports Tourer – интелигентно комби с интелигентни аксесоари

2802
2024

Може би планирате следващото си каране на ски тази седмица или се подготвяте за почивка на по-топъл климат? Независимо от дестинацията, новият Opel Astra Sports Tourer е идеалният спътник за цялото семейство. Той предлага изобилие от пространство, гъвкави и практични решения за багаж, а електрическата версия и пътуване без емисии.

С Astra Sports Tourer Electric, едно от първите напълно електрически компактни комбита, можете да изминете до 413 километра (WLTP) пробег преди да ви се наложи да заредите отново. За по-дълги разстояния Opel предлага практични аксесоари за зареждане.

За вашето пътуване, за пълно удобство и комфорт са предвидени специално изработени оригинални аксесоари на Opel, които да гарантират достатъчно пространство за всичко, от което се нуждаете по време на път за вас и вашето семейство. Предлагането варира от практични транспортни и носещи системи до гъвкави решения за комфорт и оборудване за безопасност при хлъзгав път.

Решения FlexConnect – за товарни отделения и носещи системи

Новата Astra Sports Tourer е комфортен и практичен семеен автомобил с много място за багаж. Комби моделът предлага до 1 553 литра товарен обем със сгънати задни седалки. Това означава, че не само многобройните куфари, но и вашият любим четириног приятел може да пътува удобно и безопасно в обемна транспортна кутия. Дори с пътници на задната седалка багажника разполага с вместимост от до 516 литра. Вътре в Astra Sports Tourer има място за вашите ски благодарение на интелигентната опция за промушване в задния централен подлакътник. Подоложката в товарното отделение също е изключително практична. Мръсни ски или туристически обувки, мокро спортно оборудване и много други могат да се съхраняват, като багажникът ви остава съвсем чист. Подложката със своето противоплъзгащо покритие и стабилен страничен ръб не само предпазва от мръсотия и вода, но и позволява всички багажи да бъдат подредени.

Различните решения FlexConnect допринасят за релаксиращо, комфортно пътуване, като осигуряват подреденост в купето и в същото време правят пътуването по-забавно. Държачите за таблети или сгъваемата маса гарантират, че пътниците на задните седалки могат да се отпуснат и да гледат филми или да играят игри. Саката и якетата удобно се окачват на куки и закачалки. Всички приставки FlexConnect се прикрепят към адаптер, който се монтира на облегалките за глава на предните седалки и се отстранява отново само с една лесна стъпка.

В случай, че е необходимо допълнително пространство за ваканционното пътуване, Opel предлага селекция от гъвкави транспортни и носещи системи за новата Astra Sports Tourer, за да побере отделно спортно оборудване и т.н. Те включват аеродинамично проектирани автобоксове на Opel, както и багажници за ски и сноуборд Thule за до шест чифта ски или различни багажници за велосипеди, които могат да пренасят до три велосипеда. И ако пътуването през планинския проход е покрито със сняг, Opel разполага с подходящи вериги за сняг за стандартните 18-инчови гуми на Astra Sports Tourer.

Аксесоари за зареждане за електрическото комби

Новият Opel Astra Sports Tourer Electric предлага много практични решения за багаж, което го прави подходящ и за пътуване на по-дълги разстояния. Неговият електромотор осигурява 115 кВ/156 к.с. и мощен максимален въртящ момент от 270 нютонметра, който е напълно достъпен от първото натискане на педала на газта. Благодарение на 54 кВч литиево-йонна батерия, която е монтирана в долната част на автомобила, за да спести място, комбито от компактния клас може да измине до 413 километра в съответствие с WLTP1 между спиранията за зареждане. И дори когато електрическият модел се нуждае от презареждане, е необходимо само кратко спиране, защото може да бъде зареден до 80 процента от капацитета на батерията за около 30 минути в станция за бързо зареждане с постоянен ток от 100 кВ. Напълно електрическата Astra Sports Tourer Electric е оборудвана стандартно с трифазно 11 кВ вградено зарядно устройство за бързо AC зареждане чрез стенна кутия. eProWallbox, например, оптимизира зареждането на автомобила с до 22 кВ мощност на зареждане. Процесът на зареждане може лесно да се контролира и наблюдава с помощта на различни функции с помощта на вашия смартфон.

Водачите на Opel също така са перфектно подготвени за всякакви събития, докато са в движение, благодарение на наличните практични аксесоари за зареждане. Това включва кабел за зареждане Mode 3, както и универсално зарядно устройство с четири преходника в комплект – щепсел CEE-16 (3-фазен) за индустриални контакти (трифазен ток), щепсел CEE-32 (1-фазен) и щепсел тип EF за битови контакти и щепсел тип 2 за обществено зареждане. „Универсалното устройство“ може да бъде свързано към почти всички битови и индустриални контакти, както и към обществени зарядни станции и е идеално за пътувания и в чужбина.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин