Opel ще пусне Corsa като специален модел „Individual“ със спортна външност


25
ян.
2021

Със специалния модел „Individual“ Opel ще направи спортна версия на  Corsa. Оборудването на тази версия ще бъде по-богато. AUTO BILD ще ви даде информация.

Opel ще придаде спортна външност на Corsa чрез варианта „Individual“. Базиран на второто ниво на оборудване GS-Line, малкият автомобил ще бъде в цвят черен металик. Елементите на радиаторната решетка, капаците на страничните огледала и клипсовете на джантите в червен цвят дават акцент на модела. Серийно Corsa Individual е със 17-цолови алуминиеви джанти, които се  предлагат в две версии. Има комплект с летни и комплект със зимни гуми. Цветовата схема черно-червено продължава и във вътрешното пространство. Така например скоростният лост е издържан в червено, докато таванът на автомобила е в черно. Завършек на спортната визия придават алуминиевите педали.

Оборудване, двигател, цена

GS-Line включва някои асистенти като интелигентна система за регулиране на скоростта, асистент за запазване на пътната лента и система за разпознаване на пътни знаци. Специалният модел Individual се предлага също така и с камера за заден ход и парктроник.  Серийното оборудване включва подгряване на волана и седалките. Под капака работи 1,2-литровият 3-цилиндров бензинов мотор със 100 к.с., комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия. Opel Corsa Individual струва в Германия 48 000 лв. Надценката спрямо GS-Line, на която е базиран автомобилът, че около 6000 лв.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин