Opel с рекордни продажби в Германия


6
мар.
2018

Opel твърдо демонстрира тенденция към растеж със своето семейство от X модели – вследствие на енергичния тласък в продажбите на SUV-овете Mokka X, Grandland X и Crossland X, през месеците януари и февруари общият обем на продажбите на марката в Германия достигна почти 36 600 леки автомобила – това е увеличение от около 1 300 броя и най-добрият резултат в този период през последното десетилетие.

Обемът на продажбите на моделите Opel Mokka X, Opel Grandland X и Opel Crossland X през първите два месеца от годината достигна 9740 екземпляра и Opel отново успя да заеме първото място в SUV сегмента в официалната ранглиста по продажби на Германската федерална служба за автомобилен транспорт KBA (Kraftfahrt-Bundesamt).

„Този резултат показва ясно, че нашата моделна офанзива работи. Ние сме по-добре позиционирани от всякога в бързорастящия SUV сегмент благодарение на нашето семейство от X-модели. Разбира се, ние искаме и ще продължим да се възползваме от това свое предимство и през останалите месеци на годината. 2018 е първата година, през която Mokka X, Crossland X и Grandland X са на разположение на нашите клиенти за пълни 12 месеца“, отбеляза със задоволство Юрген Келер, изпълнителен директор по продажбите, маркетинга и следпродажбеното обслужване на Opel Германия.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >