Opel подкрепя фестивала A to jazZ


6
юли
2017

Тази година Opel за първи път ще бъде партньор на фестивала A to jazZ, който ще се проведе на 7, 8 и 9 юли в Южен парк 2 (зад хотел Хилтън). Акцент в участието на Opel ще бъде най-новият кросоувър на маркатаCrossland X, който ще бъде представен на публиката с помощта на два забавни и в същото време информативни видеоклипа. В единия мъж и жена откриват, че дамските чанти могат да се целуват, когато тяхната дъщерия тийнейджър излиза от колата, за да си вземе чантичката, която според нея е забравила зад ъгъла. Всичко, от което изненаданите родители се нуждаят, за да разберат какво всъщност се случва, е 180-градусовата панорамна камера за заден ход PRVC (Panoramic Rear View Camera). Въввтория клип участват същите мъж и жена, като хуморът е насочен върху това, че жените винаги говорят много: “… a ако никой не каже нищо в случай на злополука, служителят на системата OnStar aвтоматично изпраща спешна помощ,” отбелязва жената в края на своя монолог. На което мъжът отвръща, “Никой да не каже нищо…това не би се случило с теб!”И двата видеоклипа са по 30 секунди иса фокусирани върху предимствата, предлагани от 180-градусоватапанорамна камера за заден ход PRVC (Panoramic Rear View Camera) и личните асистенти на системата Opel OnStar.

 

Освен излъчването на видеоклиповете, представящи новия Crossland X,от Opel ще събират заявки за тест драйв на моделната гама, който желаещите ще могат да осъществят в дилърствата на марката в цялата страна след приключването на фестивала. Разбира се по време на фестивала ще има и множество подаръци за най-големите почитатели на Opel.

 

Фестивалът A to jazZ се провежда за седми път и традиционно отбелязва началото на лятото, представяйки най-доброто от световната джаз музика под открито небе.

В него участват световноизвестни чуждестранни и български джаз музиканти, като тази година едни от звездите ще бъдатМихаилЙосифов, Антони Дончев, Димитър Льолев, Dirty Loops, Robert Glasper Experiment, Christian McBride и др. Повече информация за програмата на фестивала, детските музикални работилници и джем сешъни можете да научите на:https://www.atojazz.bg/.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин