Opel подкрепя споделените пътувания

0804
2017

Opel и BlaBlaCar – най-голямата в света общност за споделено пътуване (carpooling) на дълги разстояния, обявиха старта на пилотен проект във Франция, предлагайки уникални сделки за автомобили на най-активните членове на обществото за споделено пътуване. Т.нар. „посланици” ще получават достъп до подбрани автомобили Opel на специални изключителни за тях цени и посредством гъвкави схеми за финансиране. Паркът включва Corsa, Astra, Mokka X и Zafira и е подбран на основата на предпочитанията на шофьорите на BlaBlaCar.

Френските посланици на BlaBlaCar вече могат да лизинговат или купят автомобили Opel на по-ниски цени, да получат достъп до пълни гаранционни услуги и услуги за поддръжка, както и да се възползват от предимството за отстъпки върху лизинговите вноски за всеки месец, в който споделят автомобила си в общността на BlaBlaCar.

Глобалният пейзаж в сферата на индивидуалната и групова мобилност се развива стремително, като комбинацията от финансови, практични, свързани с околната среда и социални фактори предизвиква движение в посока на споделената употреба на автомобили. С промяната на традиционния модел на притежание на автомобилите идва и неотложната необходимост играчите на полето на мобилността да обърнат внимание и да обслужат тези нови течения в потребителското поведение.

С обединени усилия, BlaBlaCar, Opel и ALD поемат ролята на пионери в развитието на нов способ за осигуряване на средства за покупката на нови автомобили чрез уникална комбинация от финансиране с нулев депозит, привлекателни месечни вноски, пълен пакет услуги за техническо обслужване и отстъпки – всичко това става възможно благодарение на активността в споделеното пътуване от страна на членовете на BlaBlaCar.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин