Opel за фенове на лайфстайла

Opel отново иска да лудува на територията на VW Multivan - с Vivaro Life хората от Рюселсхайм пускат микробус със седем места и възможност за спане


12
сеп.
2017

Opel представи микробуса си Vivaro във версия на оборудване „Life“ на автосалона във Франкфурт. Добавката в името осигурява добра пригодност за ежедневието, тъй като задната седалка може да бъде преобразувана в двуметрово легло.

Първото поколение на Vivaro се предлагаше от Opel от 2003 като версия Life – тогава моделът бе отчасти с качествата на каравана, като за преобразуването се грижеше специалистът по темата Westfalia. Сега Opel взема нещата в свои ръце. Vivaro е съвместна разработка с Renault-Nissan , като второто поколение на модела е пазара от 2014 г.

Сега моделът е автомобил за всекидневието през седмицата и кемпер през уикендите. Седалките – типично за Opel – са удобни и правят впечатление на идеални за дълъг път. Воланът е с кожена тапицерия и се настройва по височина и дълбочина. Скоростомерът е класически, а скоростният лост е разположен удобно на арматурното табло.

Като цяло изработката е добра, а най-интересното на Life е отзад. Отделните седалки могат да се комбинират по различен начин и завъртат на 360 градуса. Също така могат да станат и на легло, като повърхността за лежане е 1,90 метра.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин