OMV България отново подкрепя конкурса TEST THE BEST


3
окт.
2019

По традиция всяка есен AUTO BILD България провежда престижния конкурс TEST THE BEST, в който читателите на най-тиражираното издание за хора с бензин в кръвта и известни личности ще дадат своя вот за най-добрите модели на 2019. И тази година мероприятието, което ще събере най-важните модели автомобили пред Клуб Хотел Янакиев в Боровец, ще бъде подкрепено от OMV България и Continental. Сега обаче освен традиционните категории ще бъде добавена и една нова – „Товарачи“, в която са включени пикапи и „баничарки“. Ако и вие искате да станете част от най-голямото жури за избор на най-добрите автомобили, гласувайте тук – и можете да получите като подарък 4 премиум зимни гуми Continental!

Още по темата

Card image cap
Ford чества половин век от победата на Льо Ман със специален GT

15
авг.
2017

Когато погледне развиващия 656 к.с. Ford GT '67 Heritage Edition (2017), почитател на автомобилните спортове ще се почувства сякаш се е върнал в 1967 г. Със специалната лимитирана версия Ford празнува 50 години oт легендарната победа на GT40 в „24 часа на Льо Ман“

Card image cap
„Изтекоха“ снимки на новата Jetta

10
авг.
2017

Още в началото на 2018 трябва да се появи следващата генерация на VW Jetta. В Мрежата се появиха първите снимки на модела!

Card image cap
Джеръми Кларксън: „Бях с единия крак в гроба“

17
авг.
2017

Пневмонията на знаменития водещ е била заплаха за живота му, разкрива самият Кларксън

Card image cap

В последния брой:

Архив >