OMV лансира собствена марка моторни масла, антифриз и спирачна течност

2801
2021

OMV представя нов асортимент от висококачествени автомобилни продукти под собствена марка. След OMV моторни масла, компанията лансира антифризи и спирачни течности. Новите продукти вече се предлагат на всички бензиностанции OMV в България.  

Правилното масло за всеки двигател

Изборът на подходящ продукт за грижа за автомобила става все по-сложен. Съвременните двигатели са високотехнологични машини и производителите препоръчват масла със сложна структура, което се оказва истинско предизвикателство за потребителите. OMV предлага просто решение: нов отличителен дизайн на опаковката с лесноразбираеми изображения и цветни кодове в етикетите за различните серии, които помагат на потребителите лесно да се ориентират в своя избор.

Новите OMV моторни масла са разработени в съответствие с най-модерните технологии на производство, за да отговорят на строгите изисквания и високите критерии за одобрение на водещите производители на автомобили. Освен основната си функция да смазват, те също така охлаждат, почистват, предпазват от корозия и уплътняват. Иновативната технология за моторни масла на OMV гарантира, че всички тези изисквания са изпълнени едновременно и при всякакви сезонни метеорологични условия. Новите OMV моторни масла заменят съществуващата марка Bixxol.

OMV разработи и онлайн търсачката Oil Finder, чрез която потребителите да открият кое масло е най-подходящо за техния двигател. Този дигитален инструмент може да се ползва през сайта на OMV, като част от приложението OMV Filling Stations или чрез сканиране на QR кода на рафта в бензиностанцията. За клиентите, които предпочитат личния контакт, служителите на бензиностанциите на OMV са добре обучени и винаги на разположение да окажат съдействие на място.

Грижа за охладителната система и спирачките

Грижата за автомобила през всички сезони от OMV продължава с премиум антифриз и спирачна течност. Гамата от OMV антифризи включва два представителя – G11 (син) и G12+ (розов). Те не само не позволяват замръзване на охладителната система, но и защитават от корозия радиатора, водната помпа и охладителните канали. В допълнение охладителната течност на OМV покрива изискванията на повечето производители на автомобили и може да се използва в почти всички охладителни системи.

Качествената спирачна течност е ключов компонент, за да работят спирачките добре, и е сред най-важните течности в превозните средства. OMV предлага два вида спирачна течност, подходящи както за автомобили и мотоциклети с Антиблокираща система на спирачките (ABS), така и за превозни средства без тази технология. Спирачните течности на OMV са разработени да надхвърлят изисквания DOT4 и DOT5.1 и да подпомогнат надеждната работа на спирачките.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин