Новини » Octavia RS ще се появи като хибрид

Octavia RS ще се появи като хибрид

0502
2020

Новото поколение на Skoda Octavia RS ще се появи за първи път като Plug-in-хибрид и с ново лого RS. AUTO BILD ще ви покаже тийзъра и ще ви даде информация.

Четвъртото поколение на Skoda Octavia също се получи RS-версия. при това с революционни нововъведения: спортната Octavia ще се появи с Plug-in-хибридно задвижване и ново лого RS! Цветовете на новото лого са различни, като досега поставеното пред двете букви  „RS“ „V“ („victory“, като напомняне на успехите на Skoda в моторния спорт) бе черно, свързано с надписа RS с червена и зелена ивица. При новото лого това V и свързващите ленти са в спортно червен цвят. Под капака работи разполагащо с 245 к.с. хибридно задвижване – вероятно става дума за двигателя на VW Golf GTE. Капацитетът на батерията е 13 кВтч., а електрическият пробег – 60 километра.

Тийзърът ни дава насока

Месец преди презентацията на модела на автомобилния салон в Женева на 3-ти март 2020 г. от Skoda пуснаха тийзър на новата Octavia RS. всички декоративни елементи като решетка, капаци на странични огледала и лайстни по прозорците са черни. В предницата впечатление прави разделената на три части предна броня. Естествено не липсват и типичните двуцветни джанти. Задницата блести със спортен дизайн благодарение на спойлер и дифузьор, в който са разположени две правоъгълни крайни ауспухови тръби. засега няма снимки на вътрешното пространство, но традиционно за RS хората от Skoda се очаква да заложат на спортни седалки, волан с три лъча и голям брой черни елементи.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ