Oфроуд ванът на Mitsubishi


2
ян.
2019

Не сте чували за Delica D:5? Разбираемо – с оглед на факта, че Mitsubishi не предлага минивана за пазарите в Европа. Последната генерация на модела, който е комбинация между ван и SUV, дебютира през далечната 2007 и в много страни замени Space Gear. В рамките на автосалона в Токио японската компания ще представи офроуд прототип на модела.

Концепцията използва стандартната за Delica D:5 система на двойното задвижване (с три режима – 2WD, 4WD и Lock), но има и пълен набор от пластмасови защитни елементи за каросерията. Багажникът на покрива предполага възможност за много товар по време на експедиции, а LED-светлините на покрива ще позволяват да се движите без притеснение в гората нощем. Червените калобрани са приятен дизайнерски акцент в контрастен цвят – но и подсказват, че автомобилът ще се движи извън асфалтовите пътища. От Mitsubishi не разкриват нищо за окачването, но по всяка вероятност клиренсът е увеличен.

За задвижването се грижи стандартният за модела 2,2-литров дизел със 170 к.с. и 392 Нм, комбиниран с 8-степенен автоматик. Все още не е ясно дали концепцията е предвестник на серийна офроуд модификация на Delica D:5.

Още по темата

Card image cap
Възроденото Porsche 911 от Льо Ман

13
апр.
2016

На изложението Techno Classica в Есен Porsche представи уникален реставриран автомобил. Победителят от Льо Ман през 1972 година доскоро бе само купчина стари ламарини

Card image cap
Чудовищните руски всъдеходи

31
май
2016

В руската тайга често закъсват дори и класически всъдеходи. Тогава се налага да дойдат чудовищните машини на Trekol!

Card image cap
Освежаване за Mitsubishi L200

23
ян.
2018

Японците правят ъпгрейд на своя пикап, който ще има увеличен прикачен товар

Card image cap

В последния брой:

Архив >