Oткриха малко лъвче в Lamborghini на Шанз-Елизе


14
ное.
2018

Парижката полиция откри малко лъвче в зелено Lamborghini снощи. Собственикът на автомобила и животинчето са се намирали в близост до булевард Шанз-Елизе, когато минувачи сигнализирали на полицията за заключеното в колата лъвче. Безпокойството на гражданите се оказва оправдано, тъй като полицейските служители открили, че 33-годишният мъж в Lamborghini-то си е правил селфи с лъвчето.

Според докладите властите са щракнали белезници на нарушителя и са предали лъвчето на фондацията за спасяване на животни 30 Million Friends. Lamborghini-то дори не е принадлежало на собственика на животинчето, което обяснява липсата на загриженост за причиняването на щети по кожения интериор на автомобила. Все още не е известно в какъв модел Lamborghini е било заключено или дори трафикирано лъвчето, но предположенията клонят към Aventador.

И за да стане историята още по-шокираща, полицията съобщи, че името на лъвчето е било  Путин, но е преименувано на Даду, въпреки че човек би очаквал нещо подобно от някого, който третира екзотични животни като играчки. Франция изглежда има наболял проблем с превръщането на лъвове в домашни любимци. През миналия месец мъж бе осъден на шест месеца затвор, опитвайки се да продаде лъвче. В момента правителството проучва и произхода на три други лъвчета в предградията на Париж.

 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >