Oткриха малко лъвче в Lamborghini на Шанз-Елизе


14
ное.
2018

Парижката полиция откри малко лъвче в зелено Lamborghini снощи. Собственикът на автомобила и животинчето са се намирали в близост до булевард Шанз-Елизе, когато минувачи сигнализирали на полицията за заключеното в колата лъвче. Безпокойството на гражданите се оказва оправдано, тъй като полицейските служители открили, че 33-годишният мъж в Lamborghini-то си е правил селфи с лъвчето.

Според докладите властите са щракнали белезници на нарушителя и са предали лъвчето на фондацията за спасяване на животни 30 Million Friends. Lamborghini-то дори не е принадлежало на собственика на животинчето, което обяснява липсата на загриженост за причиняването на щети по кожения интериор на автомобила. Все още не е известно в какъв модел Lamborghini е било заключено или дори трафикирано лъвчето, но предположенията клонят към Aventador.

И за да стане историята още по-шокираща, полицията съобщи, че името на лъвчето е било  Путин, но е преименувано на Даду, въпреки че човек би очаквал нещо подобно от някого, който третира екзотични животни като играчки. Франция изглежда има наболял проблем с превръщането на лъвове в домашни любимци. През миналия месец мъж бе осъден на шест месеца затвор, опитвайки се да продаде лъвче. В момента правителството проучва и произхода на три други лъвчета в предградията на Париж.

 

Още по темата

Card image cap
Най-мощният сериен Cayenne – с 550 „коня“

28
окт.
2017

Третата генерация на Porsche Cayenne е изцяло нова разработка, но изглежда като предшественика. Turbo с 550 к.с. е топмоделът! Вижте цялата информация

Card image cap
Представяме ви: Porsche 718 Boxster GTS

18
окт.
2017

Porsche пуска новия топмодел на 718 Boxster. GTS остава с 4-цилиндров боксерен двигател, а мощността му е увеличена. AUTO BILD ще ви даде информация!

Card image cap
Zotye SR8: китайско копие на Macan

14
апр.
2016

Zotye oбновява T700. Ново име и променена визия трябва да увеличат продажбите на клонинга на Macan от Китай

Card image cap

В последния брой:

Архив >